7 gadżetów ułatwiających życie kobietom w ciąży

Olaleksandra ja do rozwiązania mam ok 2 tygodni, więc nie będę już kupować, wytrzymałam tyle to i te dwa tygodnie jakoś przetrwam :P 

Rogal to jak poduszka do karmienia: przydatna na krótko;)

Ja właśnie tego rogala do karmienia też nie kupiłam, ale zrobiłam rozeznanie i wiem gdzie w razie czego jest dostępny i mąż pojedzie i kupi ;) 

No tak, zawsze można dokupić;)

Mi się super przydało szczerze polwcam

Jak ćwiczyliśmy na tych rogalach w szkole rodzenia to mam wrażenie, że one tylko przeszkadzały

Ja miałam tę poduszkę do karmienia, bo jednak na dłuższą metę jak dziecko długo je to wygodniej oprzeć o poduszkę jednak. 

Przy dwójce dzieci brałam zwykła duża poduszkę do karmienia i w zasadzie było nam wygodnie :) Teraz do wyprawki kupiłam sobie ten rogal i zobaczę czy będzie to potrzebne :) 

j przy pierwszym dziecku nie miałam, bolały mnie plecy, a przy drugim dziecku kupiłam  i była różnica, było mi o wiele wygodniej 

Ja chwilowo nie mogę siedzieć i karmimy się na leżąco więc robimy konstrukcje pod moje plecy z poduszki i pościeli a dla małej z kocyka, w tym wypadku rogal nie byłby mi potrzebny. Może jak się wszystko zagoi i usiądę normalnie to wtedy by spełnił swoją funkcję. Ale jako tako nie planuje go kupować na zapas  ;) 

Ja przy pierwszym dziecko nie mialam rogala do karmienia, ale przy drugim już planuje kupić , mam nadzieje , ze się przyda. 

MamiAG to nie jest duży koszt a może być przydatny ;) chociaż znów słyszałam że jak ktoś nie ma to mówi że zbędny wydatek a jak ktoś ma to mowi że sobie nie wyobraża życia beż niego ;) 

Paulina bo zazwyczaj tak jest, że dopóki się czegoś nie kupi to się mówi, ze nie jest potrzebne;P

Ja tą poduszkę używam dla dziecka do opierania sie. Syn bardzo ja lubi ;)

zgadzam się, tak się własnie mówi hehe.

Dlatego właśnie sobie kupię, bo jak mam powiedzieć , ze zbędny skoro go nie miałam :D 

Tak trzeba samemu próbować żeby wiedzieć czy się przyda czy nie :)

Każdemu może co innego przydać się;)

No dokładnie ;) mi np dużo osob odradzało kokon, a mi się bardzo przydał i długo korzystaliśmy ;) 

Ja dostałam od kuzynki na wypożyczenie kilka rzeczy, których normalnie pewnie bym nie kupiła i jestem zadowolona z efektu ;)