7 gadżetów ułatwiających życie kobietom w ciąży

Madzia może sobie tak pomyślał, a ja jednak twarda jestem i nie złapałam się;p

a ja bym napisała czemu cena podskoczyła skoro wcześniej była inna ;) 

moze specjalnie zawyżył dla innych uzytkowników aby nie zalicytowali ;)

Ja już u niego bym nie kupiła chociaż by wróciła stara cena. To nieuczciwe poprostu.

Moim zdaniem takich sytuacji nie powinno być 

Tak wiadomo ludzie by chcieli wszystko za darmo ale jak nowe

Dla mnie zbawienia okazała się być poduszka rogal ułatwiająca sen 

Aniska a już nawet nie chciało mi się denerwowac;D

Z tym wszystko jak nowe i za darmo to fakt  kazdy by tak chciał ale chyba tak nie ma zwlaszcza na olx czy vinted;)  ja to sie ciesze jak cos przychodzi zgodne z opisem ;D

oj tak wtedy jest najlepiej 

MamaRóża w samo sedno:D

Można też być kreatywnym i zamiast wydawać na rogal który zostanie użyty zaledwie kilka razy użyć zwykłej poduszki między nogi i też się będzie lepiej spało. Mi też pomagała butelka z napisami do której godziny mam wypić daną ilość wody a można również samemu siebie taką zrobić.

Ja kołdrę zwijałam i wkładałam między nogi do spania. Jednak spanie z rogalem pewnie byłoby wygodniejsze ;)

Nelia Femka dokładnie, ja akurat zwijam koc :) tak samo kokon dla dziecka można samemu zrobić :) 

O, u mnie też zbawienna była i jest poduszka rogal, ale też poduszka poduszce nie jest równa. Ja mam taką wypełnioną włóknem, natomiast koleżanka ma taką z kulkami w środku i jest bardzo niezadowolona. W pierwszej ciąży zaczęłam spać z poduszką już koło 12 tygodnia, w drugiej jakoś od 14. Czasem jak mi spadnie z łóżka i nie przebudzę się, żeby po nią sięgnąć, to rano wstaję z bólem pleców... Myślę, że to było bardzo dobrze zainwestowane 150zł. Dodatkowo moja 3-latka lubi sobie zrobić z niej "gniazdko" i położyć się do środka :) 

Ja nie miałam takiej poduszki rogal, ale wkładałam między nogi kołdrę właśnie. 

Ja już na końcówce ciąży i bez tego rogala daje rade, ale zwijam koc lub kołdrę między nogi. Myślę, że gdybym miała to bym używała, a że nie mogłam się zdecydować jaką chce to już teraz nie będę kupować :)) 

Dużo dziewczyn kupuje ten mały rogal do spania i potem używa przy karmieniu, ja na razie nie mam, zobaczę czy będzie potrzebny, w razie czego dwa kliki w internecie i będzie czekać w paczomacie  ; ))))) 

ja w pierwszej ciąży nie miałam,, a w drugiej już tak i szczerze nie żałuję, bardzo mi się przydał było mi o niebo wygodniej 

Rogal się przydaje śpi się o wiele wygodniej.

Pewnie macie rację :) ale teraz prawie na końcu nie widzę potrzeby go kupować :) chociaż może trochę żałuję, bo już coraz trudniej znaleźć wygodna pozycję :) 

Paulina też mialam taki dylemat na końcu ciąży czy kupować czy nie. Ostatecznie nie kupiłam i jakoś przebrnęłam do końca ciąży bez