U nas pierwsze spacery będą w sierpniu -już sie nie moge doczekac ![]()
Plus letnich dzieci, że szybciej można iść na spacer
pierwszy spacer jest niezapomniany
moje pierwsze spacery wypadną na wrzesień i to raczeń końcówkę, mam nadzieję, że pogoda jeszcze będzie znośna ![]()
Czasem we wrześniu pogoda jest jeszcze całkiem ładna - może się uda ![]()
Ja przez pierwsze dni ubieralam małą jak na spacer I dawalam do wózka przy otwartym balkonie a jak miała ok tydzień to poszliśmy na pierwszy spacer
My już nie śpimy podczas spacerów…
Pierwszy spacer we trójkę, ja mąż i synek. Teraz ze spacerami gorzej, bo synek wolałby na ziemi sam poraczkować niż być unieruchomiony w wózku.
nie mogę się doczekać naszego pierwszego spacerku
mam nadzieję że pogoda jeszcze dopiszę
a kiedy dziecko wkładaliście do spacerówki? moja ma 3 miesiące i mam ochotę już ją przełozyc.
my pzrełozyliśmy małego do spacerówki jak miał 5 miesięcy
na spacerówke przeszliśmy w 6 mies
u mnie pierwszy spacer wypadnie pod koniec września i sie boję o pogodę…
supero11 u nas tez to będzie końcówka września, ale w ubiegłym roku było bardzo ładnie nawet w październiku
(pamiętam bo siostra też urodziła we wrześniu :)) teraz pory roku nam się trochę przesunęły to miejmy nadzieję, że pogoda dopiszę na pierwsze spacery ![]()
supero11, to co ja mam powiedziec? Grudzien ![]()
Ja urodziłam w kwietniu oboje dzieci więc żadnego nie werandowałam. Siostra urodziła córkę w lutym i wrrandowała. Także pora roku i pogoda mają tu znaczenie.
czasem na balkonie czuc papierosy sasiadów
Szczególnie w bloku jak balkony są blisko siebie
Na balkonie w blokach jest porażka po pierwsze smrud papierosów a po drugie słońce grzeje nie milosiernie
ja nie werandowalam, odrazu poszlam na spacer, pierwszy trwał 30 minut