ja miala robione pierwsze usg w 4 tyg ciazy i ginekolog wyliczyla na 18 luty
USG to jedno z najważniejszych badań w ciąży. Dowiedz się, czy jest bezpieczne, jak często trzeba je robić oraz w którym tygodniu ciąży można poznać płeć dziecka.
oo to aby patzrec jak zleci u mnie poród odbył sie 2 tyg. przed terminem wiec lepiej byc naszykowanym
Moje pierwsze usg zrobiono mi po raz pierwszy w 4 tg ciąży jak tylko pomyślałam, że mogę być w ciąży.
mój termin z OM a USG to tydzień różnicy czyli bardzo mało. na ost USG widziałam jaki mój maluszek jest ruchliwy aż sie boję, i machał do mnie rączką <3
najlepsze badanie z całego okresu ciąży zobaczyć swoja kruszynkę świetne uczucie
jesli chodzi o częstotliwośc wykonywania badania usg to co lekarz to inna opinia ja w ciązy miałam robione praktycznie co wizyta ponieważ tak sobie życzył mój ginekolog a ak będzie teraz to nie wiem zobaczymy
Usg jest badaniem niebolesnym. Dające zarówno mamie jak i tacie dziecka dużo radości. Jednakże nie powinno sie go za często wykonywać.
Uwielbiam wszystkie zdjecia usg mojego malenstwa
Zdjeć z USG mam tylko 3 ale są dla mnie tak wyjątkowe, że mają swoje specjalne miejsce w albumie
patrzec jak sie rozwija
Wszystkie usg są dla mnie ważne
ja na każdej wizycie mam robione USG. super jest podejrzeć co robi
cieszyłam się bardzo z każdego USG w pierwej ciąży nie miałam ich wiele bo tylko 3 i za każdym razem chciało mi się płakać ze szcześcia
Pierwsze miałam w 5 tyg , potem co jakiś czas , wiadomo jak to jest na NFZ …
ja mam co miesiac robione usg i ani jednego nie dostałam
Ja rownież mam USG robione na każdej wizycie. W pierwszej ciąży robiliśmy również usg 3/4D aby mieć pamiątkę, nie wiem jeszcze czy tym razem również wykonamy to badanie dodatkowo.
ja jestem w 15 tygodniu ciazy i mialam juz 4 usg, ciaza przebiega prawidlowo za dwa tygodnie ide do lekarza i mam nadzieje ze poznam plec dzidziusia
Ja miałam usg na każdej wizycie począwszy od 5 tyg ciąży. Na początku 3 miesiąca okazało się że mam skróconą szyjkę macicy więc usg miałam robione co 3 tyg do końca ciąży. Na każdej wizycie
Należy pamiętać że być pod kontrolą lekarza przed 10 tygodniem ciąży bo w innym wypadku nie będzie przysługiwało becikowe
ja w pierwszej ciazy bylam od 5 tyg a w tej od 4 tyg