A może nad morze?

nam się udało wykorzystać zostało jeszcze 15 zł 

no co ty jak to sprzedać a to tego nikt nie sprawdza i nie kontroluje?

Widziałam oferty ale też sama nie wiem czy się da to wykorzystać od kogoś bo my jak korzystaliśmy z naszego bonu to pytali o dane dziecka i dostałam jeszcze kod potwierdzający na mój nr tel który musiałam podać przy realizacji bonu więc nie wiem jak Ci ludzie to sobie wyobrażają, pewnie nie wiedzą jak to działa nawet a chcą sprzedać by zarobić skoro sami nie wykorzystają 

my jeszcze mamy oba ciężko nam to wykorzystać bo z młodym się nie da nigdzie jechać. Myśleliśmy by pojechać do energylandii bo tam można bonem płacić lub do legendii, ale teraz same upały jak mąż ma urlop, a jak będzie chłodniej wraca do pracy . W weekend znowu tam mnóstwo ludzi jest 

u nas przepadną dwa bony a szkoda;( z malutką jazdy nie przewiduje jest hardcore z jazda na działkę a jest nie daleko 40 min drogi;)

troche szkoda ze nie mozna wykorzystać bonu np. na jakiś sprzet pomocny w nauce albo np. na korepetycje dodatkowe ja bym z checia wykorzystała na coś innego bo póki co jesteśmy przyblokowani wyjazdem;( 

My wykorzystaliśmy w tamtym roku bon bez problemu ale jak ktoś faktycznie nie ma gdzie jechać to trochę bez sensu bo przepadnie a trochę szkoda , widziałam kiedyś gdzieś stronę internetową z zabawkami na której można było płacić bonem 

MamaLaury jak do ? Ale to chyba tez jest traktowane jako oszustwo?

Nie wiem jakąś dziewczyna wrzucała na tiktoka filmik ze kupiła w jakimś sklepie zabawki i zapłaciła za nie bonem turystycznym i że ten sklep miał taką opcję 

hehe no mozę i coś takiego jest tylko ciekawe jak to naprawde wyglada pod kontem kontroli czy jak taki sklep skontrolują to potem i kupujacy nie mają problemu?

Te bony można w różnych miejscach wykorzystać, basen, muzeum, czy jakiś park wodny czy park rozrywki, warto poszukać co jest  okolicy:) 

Oni podobno jakoś obeszli te całe przepisy nie pamiętam dokładnie tej strony ale coś tam arena gdyby poszukać na necie to na pewno się znajdzie jakby ktoś był zainteresowany mają mocno zawyżone ceny ale jak ktoś chce tylko bon wykorzystać to czemu nie ;) 

dokładnie u nas niedaleko jest santiago i dużo osób tam wykorzystuje bon 

od nas trochę daleko ale chcemy się wybrać 

To w sumie spoko gdyby udało się zabawki z tego kupić, dla wielu osób to by było dobre rozwiązanie 

nas duzo teraz młodsza blokuje;( niestety z nią trasy sa okropne wiec nie wykorzystamy a szczerze jakies zabawki to była by myśl al enie wiem gdzie tego nawet szukać;)

ja słyszałam ze po prosty przedłużyli ważność 

Ostatnio gdzieś czytałam, że to przestępstwo gdy ktoś kupuje za bon turystyczny zabawki i ZUS może ścigać za takie rzeczy :P więc jednak trzeba uważać 

tylko jak kupić te zabawki niby za bon ?

Ostatnio widziałam ze wiele sal zabaw i zoo można było wykorzystać bony więc naprawdę spoko 

w zoo to super opcja