A może nad morze?

Dokładnie już fajniej pójść gdzieś z dzieckiem do Zoo, oceanarium itp

Jeśli mówimy o miejscu nad morzem to z całego serca polecam Krynicę Morską.

Byliśmy już parę razy i jest tam super. W ciągu dnia spacery, zwiedzanie itp. a wieczorami często organizowane są dancingi :P

co do bonu darowałam najwyzej przepadnie nie ma co kombinowac malutka nie zbyt sie nadaje na wsezlkie podróże mzoę coś na wiosne wykupie tak jak mówicie jakieś wyjscia do zoo moze uda sie wykorzystać oceanarium to wsyztsko jest fajne ale trzeba dojechac a u nas póki co nawet jest problem z dojazdem samochodem ;) no moze sie to zmieni  za jakiś czas zobaczymy;)

co do Krynicy tak sie zareczyliśmy z meżem miło wspominam to miejsce potem byliśmy jeszcze tam kilka razy ale to juznie to samo ;) bardziej rozbudowana wiecej luda dla mnei drugi sopot;)

Aniss a to co u Was się dzieje że mała tak źle znosi jazdę autem? Z reguły dzieci raczej chce jeździć autem i jeszcze zasypiają do tego. 

cieżko powiedziec, zastanawiam sie czy nei bedzie lepiej przy zmianie fotelika odkąd zaczeła siadać toją wszystko denerwuje chciałaby wiecej widziec a tu fotelik jest nizej w dodatku na półleżaco;) 

pocżatkowo nie było problemów z podróżami mam wrazenie ze jak zaczeła siadać to tak sie własnie zaczeły problemy;/ 

ale siegając pamiecia jak było ze starsza córką to było bardzo podobnie;/ potem zmiana fotelika przyszła wiosna wiecej wyjazdów na działkę atrakcji i sie odmieniło może tutaj bedzie podobnie;)

U mnie córka lubi jeździć 

Z tą jazda samochodem to tak jest, że na początku dziecko bardzo lubi i go to uspokaja i zasypia a potem się zmienia i już dziecko nie wysiedzi. Ja nieraz całą drogę muszę się wygłupiać i bawić żeby gdzieś spokojnie dojechać ale dajemy radę. 

My w tym roku byliśmy pierwszy raz w Krynicy Morskiej i też polecamy. Podróż była długa i w pierwsza stronę było kiepsko ale powrót to już była bajka praktycznie całą podróż sobie spała i tylko na postojach się budzila, widać że dzięki tej podróży dużo się u małej zmieniło odnośnie jazdy samochodem więc uważam, że trzeba próbować :) 

Aniss to może faktycznie chodzi o ten fotelik. Z tego co mówilas to córka już jest ok roku to może jeszcze przed zimą jej wymienisz i będzie zadowolona z jazdy? Czy chcesz to zastawić na wiosnę?

A może za mało jeździcie dlatego dziecko nie ma szansy się przyzwyczaić do jazdy 

przeważnie dzieci to lubią jeździć 

Jak są malutkie to tak, potem może się to zmienić 

Dlatego lepiej zmienić fotelik na ten większy bo wtedy dziecko więcej widzi i lepiej jeździ w aucie

Oleksandra strzelilas dzis ma roczek ;)

Mamy jeszcze zapasu 4 kg wiec musze sie rozgladac za jakims nowym ale ciezko mi sie na cos zdecydowac wiec chyba musze odwiedzic jakis sklep  i zrobic przymiarki.

Jesli chodzi o jazdy to roznie jexdzimy jak maz mial urlop to dzialka ale 40 km to czesto bylo za dlugo i byla katorga  wiec czasami taką podroz odpuszczalam ;/ 

u nas na szczęście dzieci lubią jeździć więc nawet sama siadam z nimi i gdzieś jadę 

U mnie corka uwielbia 

cała nasza rodzina ubóstwia

Super zazdroszczę, mam nadzieję, że po zmianie fotelika też u nas będzie lepiej z tą jazda, choć ostatnio też nie mam co narzekać 

daj znać czy się coś zmieniło 

TerazMama na pewno bedzie lepiej bo dziecko bedzie lepiej widziało także powinno polubic jazdę samochodem :)

zmiana fotelika powinna poprawić jakość jazdy