Ach ta zgaga

no właśnie, a synuś mamusi ;)

U mnie tak 50/50 córka. zobaczymy jak syn. Wolałabym zeby nie był synuś mamusi , moze byc tatusia nie obrazę się:)

Moj się ucieszyl, że będzie córka:)

Aby zdrowe nie ważne czy  córka czy syn 

ZołzaMała a potem byś tych kolegów przeganiała od swojej córki :D

U nas było po równo. Teściowa 2 synów moja mama 2 córki także szanse były 50/50.

Miśka wiadomo, że zdrowie najważniejsze;)

Haha racja. Jak to mówi mój mąż wtedy by musiał całej wsi pilnować, a tak to tylko 2 synów upilnuje :D strzelby nie musi kupować. :D Jeszcze mnie uprzedził, że sam kiedyś casting będzie robił. Ech, typowy facet.

Coś w tym jest o córkę inna obawa;) za młodu a potem ton córka sobie zawsze radę da natomiast o synków dbają mamusie całe życie

Haha Zołza Mała no nieźle:D

Mam dwóch synków, więc liczyliśmy że teraz będzie dziewczynka. Zawsze starsi bracia również mają oko na młodszą siostrę. Szczególnie gdy przychodzi czas randek i nietylko.

W brzuszku rośnie trzeci synek ... I też fajnie. W pracy mam kilka koleżanek które nie mogą mieć dzieci. I za dużo się o ich cierpieniu, pragnieniu nasłuchałam by nażekać że nie ta płeć.

Oliwia gratulacje! normalnie rodzinka.pl u was <3

3 chłopców to można drużyne piłkarską otwierdać;)

AgataAR , a faktycznie...jak z serialu. Ja raczej się śmieję, że 3 muszkieterów a z mężem 4. I że jesteśmy drużynka rodzinka.

Pewnie ze tak wpierw ze dane jest ostac mamą wogole... drgie ze nie za koszmarne pieniadze jak czasm mamy z in vitro... i 3 ze zdrowe:) Ale niestety co się poradzi na wewntrzne pragnienia to juz sobie to trzeba poradzić.

Oj gratulacje :) ciekawe co u nas będzie :) 

Kiedy masz to USG z 12 tygodnia plus minus? Przy córce wiedziałam lekarz na 100% pewny a tym razem mimo że chłopak to obraz mylący z kazdego ujecia wyrostek inaczej wyglądał, w sumie dobrze ze sie wtedy na nic nie nastawiałam

przy porodzie bedzie 100% pewność;) a ja myślałam ze u ciebie druga to też dziewczynka;)

no tak, przy porodzie to już się nic nie ukryje :)

hehe Oliwia to faktycznie jak rodzinka.pl

U mnie już w tym 12 tyg na 99 procent powiedział, że będzie dziewczynka:D

To prawda, przy porodzie wtedy wiadomo na 100procent:D

A jest jakaś mama która nie chciała znać płci?? Ja mam tylko jedną taką znajomą bardzo cciała druga córkę i wolala nie wiedziec zeby się nie rozczarować do wyprawki miała wszytsko po 1 córce, ale wiadomo głównie róze. A tu prosze chłopiec przy porodzie, ja bym nie wytrzymała nie wiedziec całą ciąże na własne zyczenie