Ach ta zgaga

MamaRóżaMiki współczuję. Podobno to nieprzyjemne uczucie. 

jak ja się cieszę, że u mnie te nieorzyjemności trwały jedynie do 4 miesiąca..

MamaRóżaMiki 

U mnie pierwsza ciąża gorsza od drugiej 

U kazdego inaczej własnie. ale jakbym była w 3 jestem pewna ze nie chodziłabym bez wymiotów. Pewniak. Dlatego na pewno nie zaryzykuję:) tak to nie powiem zawsze chciałam trójeczkę dzieci

Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych dolegliwości, a teraz druga ciąża nie mam siły, mdłości cały czas mi sie odbija, zmiea mnie na wymioty. W pierwszej ciązy pracowałam do 5 miesiaca, a teraz 8 tydzień i byłam zmuszona iść na zwolnienie bo nie dawałma sobie rady.

Miska Pyska masz w domu dziewczynke? to pewnie teraz chłopak?:)jak u mnie chociaz nie wierze w takie rzeczy niby

Tak mam dziewczynkę nie powiem bo przydałby się teraz chłopiec. Ale znajoma opowiadała mi że w obu ciążach czuła sie całkowicie inaczej a i tak ma 2 dziewczynki 

na to nie ma reguły.

Ja już przywykłam że będę miała chłopaka tak to byśmy się mogły wymienić;) bo w pierwszej chwili byłam rozczarowana wstyd się przyznać

U mnie to mężowi bardzo zależy aby był syn a ja jakoś tak bardzo parcia nie mam 

Mojemu tak w pierwszej ciąży zależało aby był syn i się cieszył bardzo. Teraz też mówił, że na bank syn, ja liczyłam na córeczkę ale cieszę się z tego co mam :D

Znów niedawno usłyszałam tekst "jak się ma formę na pustaki to się cegły nie zrobi" :D powiedział tak mąż koleżanki, która też się drugiego syna spodziewa :)

Ogólnie to wydaje mi się że mając pierwszą córkę to już taki komfort psychczny.. bo jednak każdy chciałby mieć tą córkę.... Niby każdy że parkę parkę ale mi zawsze zalezało a córce...będzie parka fajnie ale z dwóch dziewczynek też bym skakała do góry

Ja chciałam chłopaka i chłopaka mam także mi się udało :D 

Mąż niby twierdził ze mu obojętne ale jak się dowiedział że chłopak to cały szczęśliwy :) 

ZołzaMała ale hasło z tymi pustakami.... 

MałaZołza też słyszałam o takim powiedzeniu:D, mój tata 3 córki i chłopaka brak:D

U męża w rodzinie były saaaame chłopaki on sam bracia rodzeni cioteczni... dlatego przeczuwałam chłopaka a pragnełam dziewczynki i się udało:) bardziej dlatego mi zalezalo, jakby nie patrzec dla tesciowej miło bo nie miała upragnionej córki to teraz wnunia

MamaRóżaMiki ja akurat chciałam najpierw chłopca a potem dziewczynkę, żeby starszy brat był i fajnych kumpli sprowadzał do domu (sama o takim marzyłam). No ale cóż, jest starszy brat dla brata i też fajnie :D będą we dwóch sprowadzać laski :P

MamaEm no mój tata też ma 3 córki :D więc teraz ma w domu chłopaków moich :D

Ewcia ciekawe myślenie;) 

Ja mam coruchny 2 choc pierwszy myśleliśmy ze bedzie chłopiec to gdzieś w głębi  tez myslalam o córci;) teraz są dwie;)

Moja mama miała nas troje 2 chłopców i mnie a z wnuczkami to jest też ciekawie bo brat ma 2 chłopaków ja 2 dziewczyny ;)

A z wnuczkami za panbrat ;) wszystkich kocha po równo i kazdemu chce dać mnóstwo  swojej miłości;)

Mój mąż jakiś odmienny jest 🤣 jak urodziła nam się córka to stwierdził że ok fajnie byłoby mieć syna ale jednak córka to jest to 🤣 

Jego oczko w głowie, córeczka tatusia ☺️

ZołzaMała dobre dobre 🤣 ja właśnie mam starszego brata i szczerze nie raz próbowałam wbijać się do jego pokoju gdzie byli koledzy 🤣 

I zawsze było że straszy to musiał opiekować się młodsza siostra 🤭😁

U nas też jest córeczka tatusia