Madzia chcial.pokazac dla kogo ma mama wyprawkę szykowac ,)
mój synek też zawwsze się chwali,szoda ze nigdy buziaka nie pokazał takie piękne 4D a tu rękoma się zasłaniał zawsze albo nogami
MamaRóży wstydzioch mały:D
Moja się ładnie pokazała:D
MamaRóżaMiki bo co Ci będzie buźkę pokazywał. Zobaczysz jak się urodzi, coś musi zostać niespodzianką :)
Tak ale córka sie nie pokazała synek nie pokazał..a idziałam takie cunde fotki znjaomych t normalnie klony po porodzie
No klony bo to przecież ich zdjęcia;) hehe Ale fajnie mieć taką pamiątkę;)
W necie mozna znaleźć fotki w usg i w realu tez mi sie to mega podoba ;) zwłaszcza jak wygląda to tak identycznie ;)
Moja też tak wyglądała właśnie:D
No u nas córka do końca ukrywała. A teraz jestem w 14tc i może chłopiec będzie
Miska to super, gratulację:D
Miskapyska super to będzie parka !
Mój lekarz raz zrobil taka fotkę bo mały się się nie zakrywał. Jakośc jak dla mnie średnia i nie widze tam podobieństwa
Mam nadzieję że lekarz się nie pomylił. Chociaż mówił że to wszystko malutkie jest i że mówi to na 55%
Miska pyśka w stronę chłopaka rzadko pomyłki ;) czyli zestawik jakby mnie tylko jaka różnica?
Miśka Pyska to musisz się jeszcze wstrzymac z wyprawką do następnego usg żeby mieć pewność, ale w sumie teraz są takie neutralne kolory tych ubranek to coś możesz kupić:D
MiśkaPyśka suuuper!! Trzymam kciuki żeby się potwierdziło na kolejnym usg.
A mi się te USG 3D nie podobają. W sensie dla mnie te dzieci są takie dziwne, pomarszczone i w ogóle.
Ja na usg miałam fajny obraz, lekarz cyk zdjęcie a na zdjęciu jakaś masakra, pewnie nie ta sekunda uchwycona :D
U nas oby dwoje dzieci nie współpracowalo ale mam takie dwie fotki dzieci kolezanek że wyglądają identycznie jak po porodzie. Super warunki j zdjecia wow
Właśnie u nas też są takie pomarszczone mają dołki ale może dlatego że to jeszcze wszystko malutkie. Mam nadzieję że lekarz potwierdzi to na kolejnym USG i będzie chłopiec.
No dokładnie tak jak dziewczyny Piszą Ja bym się jeszcze z wyprawką wstrzymała do kolejnego USG aby się upewnić czy w kolejnym razem również będzie taka sama wersja w stronę chłopaka to raczej chyba gorzej się pomylić jeżeli już lekarz stwierdził że chłopak to przeważnie ten chłopak do końca zostaje gorzej z dziewczynkami Bo wiele razy słyszałam w przypadkach gdzie miała być dziewczynka a jednak pod koniec ciąży jednak coś tam jej wyrosło No jak to mówią najważniejsze żeby było zdrowe
Miska to już co nieco z wyprawki można pod chlopaka szykowac;) w razie co to sukienki zawsze dokupisz;)
Albo kupować uniwersalne :D chociaż ja jestem z tych osób które denerwuje stereotypowe podejście że chłopcy w niebieskim a dziewczynki w różowym. Ja często jakieś bodziaki kupuje na chłopięcym dziale bo są w fajnych ciemnych kolorach a nie same róże