ja nie mam alergii na pyłki traw
ja na szczeście nie mam żadnych problemów z alergią i mam nadzieję, że moje dziecko też nie będzie miało
u dzieci to w kazdym wieku moze sie pojawic alergia i tez trzeba pamietac ze sa jakies specjalne miesiace w roku kiedy powinno sie robic proby uczuleniowe
alergia to i nawet po latach może się pojawić
ja też nie mam alergii ale z drugiej strony warto by było zrobić sobie testy. Bo to nic nie wiadomo.
Ja uważam, ze im bardziej sterylnie chowamy dziecko i stosujemy jakieś dziwne diety to tym większe jest zagrożenie wystąpienia alergii.
jeśli chodzi o alergię np na pleśnie. grzyby, trawy jak u mojej córki to sterylność czy nie-sterylność w wychowaniu nie ma tu niestety nic do rzeczy, część w genach przejęła po tacie a część po prostu nabyła
Isama te dolegliwości o których piszesz sa niestety takie na które mało mamy znaczenie. Tak jak na pleśnie czy grzyby bardzo często ma np. pogoda.Deszczowe pogody sa koszmarne na alergików uczulonych na pleśnie czy grzyby.
niestety mam alergię, ale jakoś w ciąży mniej ona o sobie dawała znać
Często alergiczki gdy zachodzą w ciążę ich alergia albo się zmniejsza albo całkowicie ustaje na jakiś czas.
angela też o tym słyszałam, natomiast nie wiem jak to na prawdę wygląda, bo ja nie mam na nic alergii
Ja akurat napisałam to na swoim przykładzie.
mam znajomą, która podczas programu testowania nowego leku na alergię zaszła w ciążę, bała się ale na szczęście maluch urodził się zdrowy
bardzo męcząca w ciąży
wiem np. że niektórym mamom po ciąży kończa się problemy z trądzikiem
mi się właśnie strasznie skóra po ciąży poprawiła
miałam trądzik a po ciąży już nie mam ![]()
mnie akurat odwrotnie pogorszyla mam problemy z bardzo sucha skora choc stosuje rozned balsami i zaczly mi piety pekac delikatnie
Senada a ja po pierwszej ciąży dostałam trądzik i walczę z nim już kilka dobrych lat, będąc nastolatką nie miałam z tym problemu to teraz mam ![]()
trądzik miałam przed ciąża, w czasie ciąży i po trądziku brak
agus to zazdroszczę, może mi po drugiej ciąży przejdzie