Alfabet kąpieli maluszka

ja bede kapac malego razem z mezem taki nasz podzial obowiazkow juz ustalamy

my na poczatku tez razem kąpalismy a potem spadlo to na mnie

ja teraz mam z mala problem przy kapieli poniewaz nieda sie myc sama chce i mowi ze mam wyjsc z lazienki a druga sprawa cos jej sie odwidzialo i nichce dac sobie wloskow myc

my ustaliliśmy, że mąż będzie kąpać, ale myślę, że na początku razem będziemy to robić, trochę mu pomogę :slight_smile: a do kąpieli będziemy używać płynów :slight_smile: są o wiele wygodniejsze :wink:

ha! kulcio córa ci dorośleje :slight_smile: Zuza lubi jak ją muje… sama też już próbuje… nawet mam filmik nakręcony bo to śmiesznie wygląda :slight_smile:

ja mam taki problem że córcia tak lubi kąpiel że nie chce wyjść z wanny i czasem boję się że mi się wyślizgnie z rąk przy wyciąganiu, bo tak się wije i pręży i aby zmylić mnie to udaje ona że myje kafelki nad wanną

u mnie dwójke dzieci kąpał mąż teraz ja kąpię mała :slight_smile:

natalia ja każe małej wstać i od razu w ręcznik ją łapie… spróbuj tak napewno ci sie nie wyślizgnie…

U mnie kapie mąż. Umie fajnie małego złapać i mu się nie wyślizguje.

ja sobie jakos radze z kapiela i moj facet tez :-))

Ja sobie radzę, ale i tak kąpie synka mąż - takie ich męskie sprawy :slight_smile:

Mój synek kąpie się w dużej wannie, mógłby z niej nie wychodzić, a najbardziej lubi w wannie zabawę konewką :wink:

zawsze sie zastanawiam czemu noworodki nie lubia sie kapac mimo ze plywaly w wodzie 9 miesiecy

Po narodzinach ttylko w dwóch kąpielach córka nam płakała. A teraz gdy jest starsza to krzyczy gdy damy jej do zabawy do wanny zabawki i musi z niej juz wychodzić.

Mój synek lubił się kąpać od początku. Teraz gdy ma pół roku uwielbia chlapać nóżkami.

Pola uwielbia kąpiele!Robi to nawet 2-3 razy dziennie:)

kapiele to sama przyjemnośc dzieci

moj maly tez strasznie chlapie nozkami :slight_smile: wszystko do okola jest mokre :slight_smile:

Oj, mój maluch na początku strasznie krzyczał w kąpieli, już się baliśmy że mu tak zostanie ale na szczęście teraz lubi się kąpać.

moja cora przez pierwszych pare miesiecy tez sie przerazliwie wydzierala. teraz juz jest lepiej. ale i tak ja kapiemy co 2 dni