ja bede kapac malego razem z mezem taki nasz podzial obowiazkow juz ustalamy
my na poczatku tez razem kąpalismy a potem spadlo to na mnie
ja teraz mam z mala problem przy kapieli poniewaz nieda sie myc sama chce i mowi ze mam wyjsc z lazienki a druga sprawa cos jej sie odwidzialo i nichce dac sobie wloskow myc
my ustaliliśmy, że mąż będzie kąpać, ale myślę, że na początku razem będziemy to robić, trochę mu pomogę
a do kąpieli będziemy używać płynów
są o wiele wygodniejsze ![]()
ha! kulcio córa ci dorośleje
Zuza lubi jak ją muje… sama też już próbuje… nawet mam filmik nakręcony bo to śmiesznie wygląda ![]()
ja mam taki problem że córcia tak lubi kąpiel że nie chce wyjść z wanny i czasem boję się że mi się wyślizgnie z rąk przy wyciąganiu, bo tak się wije i pręży i aby zmylić mnie to udaje ona że myje kafelki nad wanną
u mnie dwójke dzieci kąpał mąż teraz ja kąpię mała ![]()
natalia ja każe małej wstać i od razu w ręcznik ją łapie… spróbuj tak napewno ci sie nie wyślizgnie…
U mnie kapie mąż. Umie fajnie małego złapać i mu się nie wyślizguje.
ja sobie jakos radze z kapiela i moj facet tez :-))
Ja sobie radzę, ale i tak kąpie synka mąż - takie ich męskie sprawy ![]()
Mój synek kąpie się w dużej wannie, mógłby z niej nie wychodzić, a najbardziej lubi w wannie zabawę konewką ![]()
zawsze sie zastanawiam czemu noworodki nie lubia sie kapac mimo ze plywaly w wodzie 9 miesiecy
Po narodzinach ttylko w dwóch kąpielach córka nam płakała. A teraz gdy jest starsza to krzyczy gdy damy jej do zabawy do wanny zabawki i musi z niej juz wychodzić.
Mój synek lubił się kąpać od początku. Teraz gdy ma pół roku uwielbia chlapać nóżkami.
Pola uwielbia kąpiele!Robi to nawet 2-3 razy dziennie:)
kapiele to sama przyjemnośc dzieci
moj maly tez strasznie chlapie nozkami
wszystko do okola jest mokre ![]()
Oj, mój maluch na początku strasznie krzyczał w kąpieli, już się baliśmy że mu tak zostanie ale na szczęście teraz lubi się kąpać.
moja cora przez pierwszych pare miesiecy tez sie przerazliwie wydzierala. teraz juz jest lepiej. ale i tak ja kapiemy co 2 dni