Dziś był hotdog na hokeju ![]()
Oo byłaś na hokeju oglądać czy grałaś?
Jedzenie głównie zielone warzywa ale co bardzo ważne to do posiłku tylko woda - nie kawa czy herbata. A kawka dopiero pół godziny po posiłku
hamuje ona wchłanianie żelaza więc bez tego triku sama dieta nic nie da. ![]()
Oglądałam oczywiście ![]()
![]()
@Efektdomi też tak nieraz mam jak córka zarwie nockę i dłużej z nią pośpię z rana , to już o obiedzie trzeba myśleć a nie śniadaniu ![]()
![]()
@SylwiaMK gahaha to jak byś mnie z dziś opisywała , jak robiłam obiad to mi się nie zgrało z drzemką, a syn ze szkoły już miał wracać to musiałam trochę po pajacowac trochę pośpiewać i poskakać aby mała dłużej usiedziała ![]()
![]()
@Wesola95 rozumiem Cię bardzo mocno , a lekarz Cię chociaż uprzedził że tak może wyjść , bo mnie to jeszcze nastraszył że szybko mam jechać do Akademi na badania bo możliwe że mam tą toksoplazmozę i powtórzyć wynik , to będę pamiętała do końca życia , 7 lat minęło a pamiętam jak dziś stres wielki że mogę przez to chore dziecko urodzić , że coś jest nie tak ile ja się napłakałam jak wyszłam i trzeba było dalej badania załatwiać , i to czekanie na winik , aby dni były tak długie jak ja czułam jak czekałam na wynik . I okazało się na szczęście fałszywie dodatni , wtedy nie wiedziałam nawet czy to dobrze , to przez sms się skontaktowałam czy muszę się do tej Akademi wybierać. Nie życzę nikomu takich stresów , i współczuję wszystkim co mają jakieś problemy w ciąży ![]()
![]()
![]()
@chloria a jak się robi omlet puszek ? Wygląda pysznie ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja się akurat cieszę że mam możliwość być z dziećmi w domu
nieraz brakuje żeby wyjść z domu , ale lubię ten czas poświęcać właśnie im 🩷🩵
Super , że jest taka możliwość
@chloria napoczęty jak to napisałaś to ja wgl pomyślałam że to jakieś jedzenie się tak inaczej nazywa , ale stwierdziłam po chwili że za mało śpię
pochwal się jutro twoim śniadaniem ![]()
Dziś totalny zwyklaczek, bo lecimy na wizytę kontrolną ![]()
. Żytni chlebek, Almette, szyneczka i kiszony ogórek ![]()
Ale piękny talerz
skąd jest ?
Daj znac czy juz pleć bedzie widac🩷
Ikea - uwielbiam je ![]()
Nadal nic nie wiadomo - prenatalne za 3 tygodnie ![]()
![]()
Ooo takie też są pyszne
tylko u mnie to często takie na szybko ![]()
A co dzisiaj miałaś dobrego ? ![]()
Dziś wspólna z mężem jajecznica na kiełbasce z patelni
Więc nie estetyczne zdjęcia by byly ![]()
A Ty robiłaś czy mąż ? ![]()
Ja robiłam - on szedł z psem i po ciepłe bułeczki do piekarni ![]()
![]()
Ooo, jakiego macie pieska ?
Ale słodziak ![]()
a mieszkacie w bloku czy macie podwórko ?