Animator zabaw podczas pierwszej Komunii Świętej

Oliwia to najfajniejsza opcja, że organizatorka właśnie o tym pomyślała, bo jednak to jakaś atrakcja dla dzieciaków;P

Świetny pomysl 

Teraz dużo lakoli ma albo sale zabawk albo place zabaw dobrze jest zwracać na to uwagę szczególnie jak się organizuje takie imprezy gdzie jest więcej dzieci jednak trzeba też o tych dzieciaczkach pomyśleć żeby ich czyms zająć bo też nam to na rękę jak jest chwila spokoju jak te dzieci nie gonią i nie wrzeszcza po sali 

tylko jeszcze pogoda musi dopisać na taki dmuchawiec 

No u nas w strażnicy jak nie było pogody to rozkładali mamy dmuchanie w środku po prostu ale wiadomo że lepiej jak jest pogoda :)

Sezon komunijny jest raczej ładny, także nie ma problemu:P

MamaEm u nas jest tak że co roku jak jest w rodzinie komunia to leje akurat więc tak nie do końca ;)

haha mamaLaury to macie jakiegoś pecha z pogodą w rodzinie podczas komunii :D 

W przyszłym roku w maju najstarsza córka mojej siostry będzie miała komunie a potem się już zacznie co roku jakaś komunia będzie

jak jest pogoda to dzieci mają frajdę 

No jak jest pogoda dobra to zawsze dzieci sobie zajęcie znajdą, jakis berek albo coś. Gorzej jak pada deszcz a w maju to nigdy nie wiadomo

U nas zazwyczaj było ładnie jak byly komunie, wiadomo, że to loteria i nigdy nie się trafi czy będzie tak czy siak;/

Mazia u nas tak właśnie jest jak są komunie jest deszcz i jak są u nas dni wsi zwane festynem to też zawsze leje deszcz albo jednego dnia albo oba żeby było ciekawie nie było chyba takiego roku żeby była pogoda 

MamaLauryG to u Was jakiś pech z tą pogodą. U nas jest różnie, ale wydaje mi się że z reguły ładnie. 

Właśnie jak jest ciepło to dzieci sobie jakąś zabawę znajdą ale jak brzydka pogoda to już gorzej. Zauważyłam że animatorzy teraz są bardzo popularni. Kiedyś to od czasu do czasu pojawiali się na jakimś weselu a teraz nawet na urodzinach to już powoli standard. 

Animatorzy to właśnie teraz chyba standard na takich większych imprezach :) fajna sprawa według mnie bo można się oderwać trochę a nie patrzyć non stop na to dziecko 

Właśnie fajna sprawa z tymi animatorami 

Naprawdę macie pecha 

No na pogodę nie mamy wpływu niestety nie moEmy sobie wybrać więc co zrobić ;)

ja sie zastanawiam nad animatorem jak starsza córka nbedzie miała komunie. myslicie ze to dobry pomysł?

Ja uważam ze to świetny pomysł bo dzieci będą mieć zajęcie