Andziax myślę, ze to fajny pomysł i jak robisz w lokalu to można zasugerować właścicielowi, zeby to wziął na siebie a koszt rozdzielił na wszystkich uczestników.
dokładnie możesz podpowiedzieć
Wydaje mi się że pomysł jest super pytanie tylko czy stać cię na taki wydatek widzisz jak teraz idzie wszystko w górę :/
wydaje mi sie nie raczej właścicielka lokalu na to nie pójdzie bo powie ze jak chce to spoko ale to w moim zakresie cenowym bedzie
też jestem tego zdania że pomysł wydaje się bardzo fajny, tylko pytanie czy cię będzie stać na taki wydatek
no jakby mnie nie było stac to bym tez takiej opcji nie rozważała. a jednak dzieci w rodzinie mam sporo wiec to bedzie dla nich tka miła niespodzianka tak sobie mysle
Animator dla dzieciaków to super pomysł, my mieliśmy na weselu i powiem wam że jakby dzieci nie było przez 2-3 h, a wszystkie uśmiechnięte od ucha do ucha pp zakoncoznych animacjach :) u nas 2 animatorki byly i ogarnęły około 15 dzieci, wtedy to był dla nas koszt 500 zł, ale rezerwowaliśmy to 3 lata temu, teraz pewnie drożej.. ale można poszukać najkorzystniejszej oferty, teraz dużo tego na rynku
Ale wiesz to że teraz możesz jakąś kwotę przeznaczyc to okej ale bejrz pod uwagę że koszta cały czas idą do góry trzeba mieć nadwyżkę gotówki w razie w :)
dokładnie chwila moment i zaraz święta i wydatki kolejne
No i tak jest co roku taka prawda ale raz w roku trzeba :)
Andziax to może warto się zdzwonić z rodzicami innych dzieci którzy będą mieli też komunie, bo jakby koszta były podzielone to może chętnie by się zgodzili na taką atrakcję.
Animator na pewno zawsze fajna sprawa. Choć koszt duży. U nas w następnym roku chrzciny. Muszę się zorientować w temacie. Choć jest dużo lokali z fajnymi kącikami dla dzieci i wtedy też jest chwilę spokoju.
czasami można trafić na fajną osobę i dużo nie weźmie
U mnie już za Komunie w lokalu trzeba liczyć 300zl za osobę :O mega dużo mi się wydaje
Olalelsandra no wydaje mi się , że sporo;/ ja nie wiem co te ceny szaleją tak;/
U nas też już są takie ceny, i myślę że tak zostanie a właściwie będą już ceny rosły
Oj równiez uważam ze obecnie to ceny raczej będą rosły
Też mi się wydaje że to mega dużo jak za Komunię, my za wesele w zeszłym roku płaciliśmy 250zł. Za chrzciny w tym roku było 150, a przecież na Komunii też nie ma nie wiadomo ile więcej jedzenia i się do północy raczej nie siedzi.
300 zł masakra brak słów
u nas chrzest 150