u mnie komunia 200zł to i tak dużo mi sie wydaje, jakbym miała miejsce w domu to bym zrobiła w domu no ale brak miejsca niestety.
Nie wiem co to się dzieje, ale te ceny szybują z dnia na dzień na wszystkim;/
My byliśmy obejrzeć choinki taka kak rok temi 160 zl teraz 240.... Rozumiem inflacja ale bez przesady
Budowlanka poszybowała 100% w górę także ta choinka i tak nie ma tragedi ;)
Mnie cena tych choinek w tym roku mega zaskoczyła
My kupiliśmy śliczna dużą choinkę za 70zl i wydaje mi.sie , ze to nie dużo;) jeszcze musieliśmy uciąć wierzchołek żeby gwiazdę zawiesić bo sięgała do sufitu
To u nas takich cen w trojmiescie nie było niestety
Drogie były choinki ? U nas nie było miejsca i musieliśmy kupić taka sztuczna na pniu, ale teraz w tym roku powiedziałam sobie, ze znajdę miejsce na prawdziwa. Uwielbiam ;)
My kupiliśmy taka 1,5 metra to 220 zł z tego co pamietam …
70 zł za choinkę taką do sufitu to już chyba coś . My za 70 zł kupiliśmy ale taką No nie wiem taka metrową
Poczekajcie w tym roku jaka cenę dadzą jak z roku na rok coraz to mniejsza a drozsze
u nas udalo sie taka 140cm za 100 w donicy
My mieliśmy sztuczną na pniu więc nie orientuję się jakie te ceny były tych choinek, ale myślę taniej nie będzie;)
My co roku żywą i nie wydajemy na nią dużo bo około 60 zł ,więc myślę ,że to ok ;) Tym bardziej ,że naprawdę ładnie się prezentuje :)
patrycja, u nas też choinka żywa, nie wyobrażam sobie póki co sztucznej choinki
Ja uwielbiam ten zapach
U mnie kiedys była żywa choinka co roku teraz jest tylko sztuczna może jak pójdziemy na swoje zakupimy prawdziwa ale nie wiem jak przy małym dziecku z taka by było teraz majac sztuczna stawiamy ja na komodzie
Ja mam w tym toku nadzieje na żywa. Uwielbiam żywe , ale miałam 3 lata na pniu, bo nie było miejsca. W tym toku powiedziałaM, ze miejsce ma się znaleźć i koniec :D
U nas 3 rok była żywa choinka za 70zl ;) piękna po sam sufit ;)
A nie boicie się tych robali z choinki?