Ale to wystarczy wrzucić skład danego specyfiku do chata got albo wkleić zdjęcie składu i szybko powie czy można stosować w ciąży lub przy KP
Mam maść od dentystki taką ziołową
ząb boli na wieczór wczoraj wieczorem było to samo
@MamaSloneczka wczoraj wieczorem wzięłam już nawet ten apap mimo że mi nie pomaga nigdy tak nawet uśmierzyło ból i mogłam jakoś usnąć rano jest spoko nic nie czuję i sądzę że na wieczór znowu będzie to samo , nie mam pojecia xzemu akurat na noc zaczyna boleć…i czułam wczoraj już ząb jest do wybicia przez dziąsło…i oczywiście rośnie ukośne bo nie ma miejsca…
@MamaMalychStopek mam jakiś mucosit dentystka mi przepisała bezpieczny w ciąży taki jakiś ziołowy śmierdzący ![]()
@Patrycjaw25 No ale coś ci pomaga? Biedna jesteś z tymi zębami
Ale to nie wolno wcale wyrywać zębów ciąży?
Ja słyszałam że można
Kruca bomba nie dość że ząb to jeszcze / pod wieczór bole lubią się uaktywniać / cukrzyca
bidna Ty , maz na budowie do wieczora po pracy i Ty praktycznie caaały dzień z dziećmi .
A może spróbuj sobie psiknąc na bolące dziąsło tam gdzie ten ząb wychodzi tym spreyem DentoseptAMini, on jest dla dzieci i kobiet w ciąży ![]()
Mojemu synkowi przynosi ulgę przy ząbkowaniu ![]()
A u Ciebie też w sumie takie jakby ząbkowanie tylko w wersji dla dorosłych ![]()
![]()
![]()
Na bolące dziąsła też jest dobra szałwia bo wyciąga albo rumianek bo oskarżający ….
Ale to trzeba przerwać chodź mi się wydaje że jak. Edzie gorzej to i tak będą ważyć co jest gorsze i mogą się zdecydować na jakieś radykalne rzeczy z zębem
Dopiero się wyrzyna z dziąsła właśnie…mi powiedziała że do usunięcia po porodzie najlepiej. W ciężkich sytuacjach w drugim trymestrze usuwają.
@MamaMalychStopek na szczęście tej nocy już był spokój i nic nie bolało, przedwczoraj wzięłam apap i usnęłam jak tylko uśmierzyło ból, tylko apap u mnie zazwyczaj średnio działał.
@Mamii dokładnie ząbkuje razem z synem i wiem co to za ból ![]()
No to jedynie maść od dentysty ![]()
Strasznie Ci współczuję z tymi zębami. To nic przyjemnego …. Mi Apap też nie pomaga niestety
Tak apropo mam jutro wizytę u dentysty i się boję ![]()
![]()
Jesteś obecnie mama, która najlepiej zrozumie dolegliwość swojego malucha, bo sama się z tym zmaga ![]()
![]()
Kurczę przypomniałaś mi że też powinnam się umówić ![]()
Warto dla zdrowia nie warto dla portfela ![]()
Ojej biedna
masz Ty problemy , żeby to najgorsze co może być
No właśnie dlatego pomyślałam o żelach!
Kurde polubiłam to i wyskoczyło mi że tylko kilka serduszek mi zostało na dziś ![]()
![]()
![]()
Witaj w klubie ! Też mi często ten komunikat wyskakuje ![]()
![]()
![]()
Strasznie mnie to denerwuje🤣
Mi właśnie też srednio pomaga ale powiem szczerze w miarę mi uśmierzył wtedy ból i mogłam usnąć ![]()
@Mamii haha dokładnie wiem co czuje moje dziecko i czemu tak marudzi ja to chodziłam taka zmarnowana i wszystko mnie wkurzało ![]()
@Mamilove no właśnie po porodzie muszę je pousuwać bo się czlowiek tylko męczy z 8