Antybiotyk w czasie kp

Bidula :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: mega Ci współczuję że tak Cię ten ząb wymęcza :pensive:

Ja się strasznie boję wyrywania :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Narazie nie boli przestało ale 8 rośnie fazami więc za jakiś czas znów mnie złapie… to kwestia czasu…
@Mamilove mojej bratowej tak rozgrzebali dziąsło jak wyrywali 8 mówiła że poszarpane takie miała

@Patrycjaw25 Tak, mnie też ostatnio przez kilka dni bolała dolna lewa ósemka :grin: i też nic nie brałam…… solidaryzowałam się z tobą kochana

1 polubienie

Mi rozcinało dziąsło i borowali kość bo rosła tak trochę pod 7

Jejku :flushed: to już wgl bym się bała . Ale to trzeba trafić na dobrego dentystę

Dziękuję kochana :smile: mnie dolna dziś coś pobolewa bo jedna już wyszła a druga wychodzi ogólnie to już 4 :rofl: a myślałam że wyjdą tylko trzy​:smiley::mask::rofl:
@Paulina.K u mnie pewnie też będzie podobnie mi rosnie na skoś i poprzednia na górze szarpała mi policzek miałam rany na policzku… bardzo bolało.

Ja też nie mam za dobrych wspomnień ale
Cieszę się że mam to za soba i zrobiłam to

ależ proszę :stuck_out_tongue: mi też co jakiś czas sie odzywają od paru lat i tak wychodzą i wyjść nie mogą … dasz radę bo jesteś silną kobietą :smiling_face_with_three_hearts:

No najlepiej to iść do stomatologa chirurga jak ząb nie wyszedł a trzeba go wyjąć. Ja wszystkie 4 ósemki tak miałam usuwane bo wchodziły na inne zęby, krzywiły je a i tak były ustawione tak że by nie wyszły

U mnie na szczęście wyszły bez problemu :face_with_peeking_eye: ale mąż się strasznie z nimi męczy

To dobrze że odpuściło teraz i lepiej się czujesz :smiling_face_with_three_hearts: może tak szybko nie zacznie kontynuować tego rośnięcia ponownie :stuck_out_tongue_winking_eye:

Mnie zawsze boli jak się rozmawia o zębach :see_no_evil: jeden ciekawa nam to u mnie wygląda po porodzie, bo w ciąży miałam wszystko ok

Też mam wszytkie 8 i nie przeszkadzają mi dlatego nie wyrywam ale też nie są za proste te ósemki :joy:

Ósemki to ogólnie bardzo słabe zęby. Jeśli nic się nie dzieje to niech sobie są ale one się dużo szybciej psują niż pozostałe

Hmmm to ja mam to szczęście i nie mam żadnej ósemki :joy:

Ja na szczęście mam teraz spokój z 8 ale pewnie za jakis czas znowu się obudzą bo nie wyrosły mi całkowicie, straszne te żeby są.

To już ci wszystkie wyszły ?
@Mamilove ja jeszcze nie poszłam z tą jedną dziurką :face_with_peeking_eye:

I potem się robią większe i przechodzą na kolejne :grimacing::grimacing: i wtedy większe koszta :face_with_peeking_eye::disappointed_relieved:

Mam nadzieję że i po porodzie uda mi się chociaż ze dwie ogarnąć a potem kolejne bo to jednak czlowiek zapuchniety po wyrwaniu nic jeść nie można…
@BeataSt to u mnie czuję już jak wychodzi ostatnie i to tak na ukos że jak wyjdzie policzek będzie mi kaleczyć :neutral_face: @Mamilove czuję jak próbuje wyrżnąć się przez dziąsło…napięte jest wszystko takie .