Antybiotyk w czasie kp

@BeataSt ogolnie to wszytsko da sie zalatwic , ale jest to drogie , bo sama narkoza swoje kosztuje a jeszcze nie ma konkretnej kwoty , bo placi sie za caly czas trwania takiego zabiegu , do tego jesli bedzie sie robic wiecej zebow to tez dochodzi rachunek za calosc a wiadomo jak licza nawet za 1 zeba .
@LawiBlue to chyba bardzo dobra rada i nusze to rozwazyc :rofl:

2 polubienia

Ja myślę że za pieniądze wszystko się jest w stanie zrobić :smiling_face_with_three_hearts::stuck_out_tongue_winking_eye: actual poważnie mój mąż też nie lubił i mu znalazłam fajnego dentystę z polecenia o super mu wszystko wyprowadził i nic go nie bolało

1 polubienie

Oczywiście można za pieniądze wiele zrobić … i do Poznania na bonding jechac do Pana Piotra a i też do klinik w Turcji .
Jednak czasem wydając tak dużo pieniędzy można sobie tylko zaszkodzić :smirk:

1 polubienie

Dziś poszedł kuzyn żeby wyrwać 8semke bo akurt mąż nie chciał nic wyrwać a czekaliśmy na ten termin pół roku to go daliśmy na to miejsce i dentysta powiedział że są tak nie dostępne ( chirurg ) że dał mu skierowanie do krk jeśli tam nie pomogą to może do niego wrócić i prywatnie coś się da zrobić :face_with_peeking_eye:

Tak i to właśnie w niesprawdzonych miejscach i takich co niby tanie a dobre.

Ale ja pisałam konkretnie o zrobieniu zębów w uśpieniu w przypadku jak ktoś się boi :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ej właśnie @asiam1 albo musisz sobie znaleźć FAJNEGO dentystę :smirk::smirk::rofl::rofl:

1 polubienie

No tak , jak bedzie na co popatrzec to moze i strach bedzie mniejszy :rofl::rofl:

3 polubienia

Dlatego ja zawsze chodzę do faceta do dentysty :face_with_hand_over_mouth: chociaż można popatrzeć :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Ja mam wrażenie że faceci są delikatniejsi

Taaak też mi się wydaje, to samo ginekolog bo mam porównanie

1 polubienie

Tak ja też wolę mężczyzn ginekologów. Jedną panią w życiu spotkałam fajną i jeśli nie mogłabym do swojego lekarza już chodzić to myślę że wróciłabym do niej

Najważniejsze, żeby lekarz był delikatny i żeby przy nim czuć się komfortowo, ja chłodziłam do kobiety ale niestety nie była delikatna, dlatego zmieniłam na faceta

To mi ten lekarz co sprawdzał rozwarcie nie wydawał się być delikatny :face_with_peeking_eye::laughing::laughing:

O kurczę a był stary czy młody?

Młody :sweat_smile: ale w sumie położna też za przyjemna nie była :laughing:

O kurczę to może im przeszkodziłaś w piciu kawki :sweat_smile::see_no_evil:

1 polubienie

No nie wiem nie wiem :laughing::laughing:

Ja trafilam kiedys na ginekolog straszą po 60 i jakieś zbędne komentarze dawała więc szybko zmieniłam

O kurczę do takiej to bym nie chciała też chodzić

Aaaaa bo starzy tacy są … ja też nie lubię do babeczek chodzi…. Ale ja ogolenie chyba raz trafiłam na starego pryka beznadziejnego … ogólnie lekarze ginekolodzy są spoko… przynajmniej ci co byłam u nich a trochę ich było