Antybiotyk w czasie kp

Każdy dzieciaczek ma swoje tempo :face_with_hand_over_mouth: moja córka chyba wyhamowal z jedzeniem ostatnie kilka dni nie bardzo chce jesc w dzien ale w nocy nadrabia

To mi syn teraz miota się często przy cycku. Je puszcza Macha głową :face_with_peeking_eye::thinking:

Z machaniem to samo. Mi córka po klatce uderza rączką albo po twarzy jeździ :sweat_smile:

2 polubienia

To mój ostatnio się nauczył (mąż chyba go nauczył) że jak jedzie windą to wciska guziczki z piętrami i taki przycisk go na nim jest dzwonek :bell: i robi alarm w całym bloku :smiling_face::crazy_face:

2 polubienia

Przynajmniej cały blok wie że mały wraca ze spaceru :laughing:

U nas mała wszystko próbuje łapać to daję jej palec żeby zasnęła a nie wlurzala się że łapie a tu wypada

1 polubienie

Jest to sposób. W sumie jak karmie to jedna rękę koge miec wolna i jej dac, spróbuję

1 polubienie

No u nas to działa bo nawet jak mi stanik na drugiej piersi łapała to zaczynała się bawić a palec ma i już :sweat_smile:

Oczywiście tylko się boję za jak ludzie się przyzwyczają i ktoś kiedyś się zatnie w windzie i będzie używał tego przycisku to nikt nie zareaguje :face_with_peeking_eye:

@BeataSt robię tak samo :face_with_hand_over_mouth: i wtedy jedzenie robi się spokojniejsze :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Mój kiedyś jak jadł to łapał się z małżowinę uszną by się wyciszyć przy piersi a teraz potrafi mnie uszczypnąć …ale też słyszałam że to forma wyciszenia

1 polubienie

Mój jeszcze lubi ciągnąć za włosy siebie albo mnie :face_with_hand_over_mouth: za uszko też się czasami łapię :face_with_hand_over_mouth:

Za własny łapie ale swoje , chodź faktycznie zgładzą mu się ze złapie mnie ale częściej uczy i szczypanie

To moi podczas karmienia widzę że tak rączka robi jakby głaskał :face_holding_back_tears:to jeszcze nic świadomego ale cieszy :face_holding_back_tears:

2 polubienia

Mój wsadza rękę w stanik :smiley:

1 polubienie

To mój wsadza łapy do stanika jak chce jeść i jest wieczór. Siada wtedy na mnie okrakiem i zagląda pod bluzkę. Taki mały spryciarz

1 polubienie

Mojej przyjaciółki maluch podnosi bluzkę do góry jak siedzi i mówi że stanik ma na wierzchu w gdziekolwiek jest :laughing: i mowi ze musi to skończyć te karmienie​:rofl:

Moj synek zazwyczaj przy karmieniu jedną rekę ma na cycu a drugą wkłada mi do buzi, żebym miała co ciumkać :grin:

4 polubienia

Skoro on ma w coś w buzi to ty też musisz :heart_eyes::joy:

Haha to mój synek wkłada mi do buzi paluszki jak go usypiam :laughing:lubi jak mu udaję że gryze i się śmieje :smile:

1 polubienie