Każdy dzieciaczek ma swoje tempo
moja córka chyba wyhamowal z jedzeniem ostatnie kilka dni nie bardzo chce jesc w dzien ale w nocy nadrabia
To mi syn teraz miota się często przy cycku. Je puszcza Macha głową ![]()
![]()
Z machaniem to samo. Mi córka po klatce uderza rączką albo po twarzy jeździ ![]()
To mój ostatnio się nauczył (mąż chyba go nauczył) że jak jedzie windą to wciska guziczki z piętrami i taki przycisk go na nim jest dzwonek
i robi alarm w całym bloku ![]()
![]()
Przynajmniej cały blok wie że mały wraca ze spaceru ![]()
U nas mała wszystko próbuje łapać to daję jej palec żeby zasnęła a nie wlurzala się że łapie a tu wypada
Jest to sposób. W sumie jak karmie to jedna rękę koge miec wolna i jej dac, spróbuję
No u nas to działa bo nawet jak mi stanik na drugiej piersi łapała to zaczynała się bawić a palec ma i już ![]()
Oczywiście tylko się boję za jak ludzie się przyzwyczają i ktoś kiedyś się zatnie w windzie i będzie używał tego przycisku to nikt nie zareaguje ![]()
@BeataSt robię tak samo
i wtedy jedzenie robi się spokojniejsze ![]()
Mój kiedyś jak jadł to łapał się z małżowinę uszną by się wyciszyć przy piersi a teraz potrafi mnie uszczypnąć …ale też słyszałam że to forma wyciszenia
Mój jeszcze lubi ciągnąć za włosy siebie albo mnie
za uszko też się czasami łapię ![]()
Za własny łapie ale swoje , chodź faktycznie zgładzą mu się ze złapie mnie ale częściej uczy i szczypanie
To moi podczas karmienia widzę że tak rączka robi jakby głaskał
to jeszcze nic świadomego ale cieszy ![]()
Mój wsadza rękę w stanik ![]()
To mój wsadza łapy do stanika jak chce jeść i jest wieczór. Siada wtedy na mnie okrakiem i zagląda pod bluzkę. Taki mały spryciarz
Mojej przyjaciółki maluch podnosi bluzkę do góry jak siedzi i mówi że stanik ma na wierzchu w gdziekolwiek jest
i mowi ze musi to skończyć te karmienie:rofl:
Moj synek zazwyczaj przy karmieniu jedną rekę ma na cycu a drugą wkłada mi do buzi, żebym miała co ciumkać ![]()
Skoro on ma w coś w buzi to ty też musisz ![]()
![]()
Haha to mój synek wkłada mi do buzi paluszki jak go usypiam
lubi jak mu udaję że gryze i się śmieje ![]()