Antybiotyk w czasie kp

Tak takie głupoty czasami że szok

Oj te łańcuszki :laughing: mój mały też mi ciągle łapie łańcuszki :rofl:

1 polubienie

Tak sie maluszkom podoba nasza biżuteria :see_no_evil:

Ja mam wlosy caly czas spięte bo ostatnio małej bardzo sie podoba łapać jak są rozpuszczone i ciągnie oczywiście. Nie dosc że mi same wypadają to jeszcze ona drze :rofl:

1 polubienie

U mnie tez , na razie mnie to cieszy że złapie za włosy ale później :rofl::smiling_face_with_tear:

U nas to samo :hear_no_evil::hear_no_evil: cały czas związane, bo już byłabym łysa :hear_no_evil: a może macie dziewczyny jakiś świetny patent na wypadanie włosów???

Ja słyszałam o wcierce pharmaceris ale nie można jej jak się karmi , i nic innego nie słyszałam :frowning:

Podobno wcierka z Anwen może być stosowana podczas karmienia:

Ja osobiście długo jej nie stosowałam , użyłam kilka razy od siostry ale zapach mi nie pasował. Jest bardzo mocny i specyficzny ale niektórym to nie przeszkadza

Do tego ginekolog polecił mi suplementację kerabione mama jak tylko zaczną mi wypadać włosy. Tylko z tym musisz sobie zobaczyć składy jeśli używasz też innych suplementów

1 polubienie

Trzeba mieć albo związane albo krótko obcięte :grin::joy::rofl: a potem się dziwić dlaczego mamy małych dzieci mają ciągle te same fryzury albo z długich włosów skracają :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

@SylwiaMK ja też słyszałam o tej firmie dobre opinie. Ma naturalne składniki :grin:

Ja sporo skróciłam bo miałam długie i gęste włosy i jak wypadały to było ich pełno wszędzie, więc skróciłam. Po skróceniu miałam wrażenie że mniej wypadają przez to że były lżejsze no i były krótsze więc jak wypadały to wizualnie mniej ich bylo

1 polubienie

Ja też skróciłam przed porodem. Miałam do pasa a skróciłam do ramion :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Nowy krzyk mody ? :smiley: Teraz to sie śmieje z Twojego slownika :smiley:

1 polubienie

Używałam tej anwen przed ciążą i bardzo mi się sprawdzała. Teraz bym wróciła ale boję się że małej tej zapach będzie przeszkadzał. Bo na na noc zawsze robiłam i potem rano myłam włosy.

A moja to od samego początku łapie mnie i ogólnie wszystkich za włosy i niezle ciągnie jak już złapie ma z tego ubaw :smile:

Ja patentu nie znalazłam, biorę vitapil zeby jakoś je wspomóc ale po 3 miesiącach wypadania widzę że juz mniej ich leci więc moze za jakis czas skonczy się to wypadani

Co ty mówisz !nie sprawdzałam tego że nie można Gdy się karmi :face_with_peeking_eye:

Niestety jest dużo produktów których nie można stosować w ciąży i jak się karmi. Na początku robiłam zakupy z chatem gpt i nawet zwykły żel do twarzy konsultowałam z chatem

Trzeba zachować ostrożność, pani w aptece mówiła że nie można

Haha znam to bardzo dobrze :sweat_smile::sweat_smile: a weź potem te włosy wyplącz z tych małych rączek :rofl::rofl:
@Mama.kacperka haha mój synek narazie tak nie ciągnie za włosy za to córki ciągnęły i to strasznie tyle włosów potraciłam😆

Może dziewczynki będą ale mają :joy::joy::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: bo syn nie ciągnął wcale