Antybiotyk w czasie kp

To szkoda gdyby jednak zerwał

U nas to samo :hear_no_evil: ale na razie łańcuszek cały :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Mój wczoraj mi zerwał :see_no_evil: ale dam do złotnika dopiero za jakiś czas żeby nie kusiło żeby nosić. Poczekam aż ten etap mu przejdzie

1 polubienie

Mój mojej mamie też zerwał :face_with_peeking_eye:

O nie, mam nadzieję , że mi nie zerwie bo jest nowy i szkoda by było gdyby się miało coś stać

Ja przy swoim synku nie noszę ani naszyjników, ani bransoletek a tym bardziej kolczyków bo mnie ciągnie za nie. Jedynie co mam to zegarek :grin: a i to jest taki bystrzak że klepie po wyświetlaczu paluszkiem no wie że się wtedy załącza

Haha dzieciaczki są cwansze niż myślimy. Ja nie miałam problemu bo mój nie ciągnął za naszyjniki czy kolczyki ale w zamian ciągnął za włosy :face_with_peeking_eye:

Tak ale zwracam na to uwagę i póki co jest dobrze chyba że w nocy przysnę a on nie :woman_shrugging:t2::woman_facepalming:t2:

U nas od kad posmakowała domowe , to na słoiczki zaciska usta :rofl:

Moimi włosami lubi się bawić. Ale ja mam w kotle więc tylko tymi antenkami się bawi

1 polubienie

W kotle czyli jak?:face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

No to taki nowy sposób na fryzurę , nie znasz? :rofl::scream: To taka kitka

Ja kitkę znam ale określenie na fryzurę w kotle pierwszy raz słyszałam ;D

Ja też i myślałam że to słownik zmienił :rofl:

1 polubienie

Bo to pomysł mojego słwnika także wiecie rozumiecie :joy::crazy_face: ja też nie zn takiego określenia

1 polubienie

No ta autokorekta ostatnio ci szwankuje :face_with_peeking_eye::laughing::laughing:

Nie ostatnio :crazy_face::joy: tylko cały czas

1 polubienie

Ja wpisałam w internecie i nic mi takiego nie wyskoczyło :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::joy::rofl:

1 polubienie

Myślę że chodziło o fryzurę kok :laughing::laughing:

1 polubienie

Ten słownik to czasami potrafi nieźle zaskoczyć :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile: