Antykoncepcja w czasie laktacji

ja na razie nie stosuje tabletek

sa tabletki… lekarz mi zapisal… ale nie chce ich brac

my uzywamy prezerwatyw ale zastanawiam sie nad zastrzykami

na razie tylko prezerwatywy ale ciekawa jestem plastrów

Ja używam prezerwatyw i nie myśle o innm sposobie.

o tabletkach antykoncepcyjnych nie myśle ponieważ kiedyś brałam 6 czy 7 lat i usłyszałam od ginekologa że przez takie długien branie antykoncepcji nabyłam alergii.

ja o alergie sie nie boje… bardziej tego, ze moa byc problemy z zajsciem w ciaze

Ja również bałąm sie że moge mieć problemy z zajściem w ciąże, jednak bylam zmuszona brać tabletki. Po ich odstawieniu okazało sie że po jakimś czasie gdy chciałam zajść w ciaże tak też sie stalo zaś mam problemy zdrowotne zwiazane z alergią.

Ja nigdy nie brałam i nie zamierzam brać

Ja przez 3 miesiące bralam tabletki i zrezygnowałam !!! i brać już nie będe

Już nigdy bym nie brała tabletek hormonalnych! Ale trzeba się zabezpieczać jeśli nie planuje się maluszka

ja sie boię tych tabletek to sama chemia

My sie zabezpieczamy ale tylko przez prezerwatywy

nie zamierzam stosować antykoncepcji po porodzie.

Jeszcze dużo przed ciążą brałam tabletki hormonalne i nie wróciłabym już do nich. Też wolę prezerwatywę ,bo nie trzeba się truć. A zabezpieczać się warto bo od razu zajść w ciążę po porodzie też nie jest dobre. Organizm musi się zregenerować!

ja do tej pory stosowałam kalendarzyk małżeński, jednak miałam regularny okres i wiedziałam dokładnie kiedy mam owulację mam nadzieje że po ciąży również tak będzie, bo nie chcę stosować hormonów

ja jednak pozostanw wierna zastzykom

my początkowo używaliśmy prezerwatyw, ale ze względu na to, że dość często się kochamy zdecydowaliśmy się jednak na tabletki.

na poczatku używamy prezerwatyw nie chce za bardzo ingerować w moje ciało

Mi przepisał ginekolog tabletki antykoncepcyjne ale n ie wykupiłam ich narazie używamy tylko prezerwatyw.