Antykoncepcja

Michuni lekarze mi mówili że wkładki hormonalne nie można przy zakrzepicy i to kilku lekarzy mi mówilo więc osobiście trochę dziwne to co powiedział

No mnie lekarz mowil ze to glownie estrogeny maja wplyw na zakrzepice, a poza tym ze we wkladce hormony (progestagen) dzialaja tylko miejscowo w macicy… no ale my tylko pobieznie ten temat ruszylismy bo ja zakrzepicy nie mam, wiec moze cos pominelam.
Tu znalazlam taki wpis: Antykoncepcja hormonalna a zakrzepica - Zdrowegeny.pl

Ja nie miałam tak.. 

Może tabletki nie są dobrane do twojego organizmu i warto zamienić je na inne

Te objawy to mi bardziej na kamienie w woreczku żółciowym wyglądają lub stan zapalny w jego obrębie. Ataki te mogą być wywołane dieta, lekami a u mnie pojawiły się 6 tyg po porodzie, niby tak tez sie zdarza. Warto zrobić choćby usg 

Nie wiem, może uznacie moje podejście za takie z średniowiecza ale ja się jakoś nie mogę przekonać do tych hormonów... Przed ciążą nigdy nie brałam tabletek, po połogu na wizycie nawet zaszalałam i poprosiłam o recepty ale i tak po przemyśleniu zrezygnowałam i zostałam przy tradycyjnych metodach jednorazowych ;D

ja takiego przypadku nie miałam osobiście polecam Kontracept dla mnie były okey, tylko kilka kg mi przybyło, w Niemczech brałam jakieś inne ale od kiedy zaczęłam je brać cały czas krwawiłam bez przerwy... 

Nie miałam takiej sytuacji ja naklejam plastry fajna sprawa naprawę polecił mi je ginekolog

Właśnie też się zastanawiam nad tymi plastrami. Możesz coś powiedzieć więcej o nich? Jak się je stosuje i wgl? Kiedyś brałam tylko tabletki 

Ja dostałam tabletki nazbierałam już 5 opak :D

Ja właśnie niedługo idę do ginekologa i chciała bym coś wziąść ale już sama nie wiem czy tabletki czy może te plastry. Nigdy nie miałam ich więc nie wiem 

Ja ani jednej tabletki nie zjadłam odkąd je mam :D

a czy plastry  się się sprawdzają ?

Mi kiedys po tabletkach to nie dobrze było

Może zapytaj lekarza jakie będą najlepsze 

W aptece chyba nie... Przynajmniej ja nie widziałam. Szukałam w dwóch to nie było i w końcu zamówiłam przez internet ( przy okazji natrafiłam na promocję...). 
Najbardziej opłaca się kupić cały zestaw 3 opakowań bo jest o wiele taniej niż jakbyś kupowała pojedyncze ( poza tym efekt i tak jest po jakimś tam czasie brania a nie od razu...). 

Skutków ubocznych nie ma żadnych. Środek jest ziołowy tak wiec nie działa na watrobę tak wiec może go brać każdy.

Najlepszym afrodyzjakiem jest wspólny masaż. Ewentuanie libi gel :) Jak dla mnie świetny żęl erotyczny.

Tabletek bym się bala przyjmować jednak to tabletka ale żele jak najbardziej polecam różniej. Maści u nas z takich zwykłych najlepiej sprawdził się Durex niebieski 

Ja używam z Unimala 

Ja używam plastrów antykoncepcyjnych