A jaki nawilżacz polecacie??
nawilżacz powietrza stosuję zwykły na grzejniczki ale w inhalator zainwestuję teraz na pewno
my się nie załapaliśmy na aspirator do testowania używanmy gruszki babyono. Jest fajna bo cała końcówka jest mięciutka, zdejmowana do mycia i rozkłada się ją na części, więc bardzo łatwo umyć.
My okrycia kąpielowe mamy z babyono i sensillo. Oba są świetne, bardzo chłonne i mięciutkie, mają kapturek i duży plus że 100x100, więc dzieciaczka można całego zawinąć
Dziewczyny chciałabym opisac produkty , ktore testujemy, ale nie moge znalesc gdzie Dokladnie to mam napisać…swoja opinie bo nie moge znalesc?
Ewcia, w prawym górnym rogu powinnaś mieć okienko dodaj opinię, jeśli testujesz w tym miesiącu. Ew. wysłać e-mail do Mam Canpolu
Ja teraz nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez inhalatora, czy aspiratora. Ten z canpola jest bardzo fajny i dla najmniejszych i sprawdza się w nocy, bo wtedy odpalanie odkurzacza to nie do końca fajna sprawa.
Kupiłam ten aspirator i muszę powiedzieć, że naprawdę jest fajny. Na poczatku podchodziłam z rezerwa, ale jest bardzo łatwy w użyciu i przynosi ulgę, a to jest przecież najważniejsze.
ewcia w odpowiednim czasie dostaniesz e-maila od Mam z Canpolu, w którym będzie formularz do wypełnienia. W razie wątpliwości możesz wysłać do nich swoją opinię.
NowaJanowa możesz w prosty sposób nawilżyć powietrze wietrząc pokój kilka razy dziennie, szczególnie przed snem. Pamiętaj, że optymalna temperatura powinna wynosić od 20- 22 C. Dobrym sposobem jest również ułożenie mokrych ręczników na grzejniku.
JA zakupiłam aspirator Canpolu już dawno dawno, ale nie miałam okazji go przetestować aż do dziś niestety… Córka miała zatkany nosem z rana i wszystko pięknie udało się oczyścić aspiratorem. Z łatwością usunął gęstszą wydzieliną oraz rzadszą (po użyciu wody morskiej). Córka nawet nie zapłatała w trakcie odciągania, a nawet śmiała się kiedy w sposób przerywany wciągałam powietrze Ogromną zaletą dla mnie jest delikatny sylikon, z którego wykonana jest rurka oraz częśc, którą przykładamy do noska dziecka. Jest tak miękki i delikatny, że nawet jeśli dziecko się wierci, to nie zrobimy mu krzywdy. Dzięki miękkości dopasowuje się też idealnie do noska dziecka
Chociaż nie używałam innych aspiratorów - tylko gruszki - to tego z Canpolu nie zamienię na żaden inny, bo ten jest dla nas idealny. Co prawda wolałabym nie miec okazji do używiania go, ale warto mieć dobry, sprawdzony produkt
Ja również posiadam.ten aspirator i uwielbiam go właśnie za te silikonowe delikatne elementy i estetyczne opakowanie
Nowa Janowa jeśli nie masz nawilżacza możesz poradzić siebie domowymi metodami. Albo tak jak napisała Silver wilgotne ręczniki na kaloryfer, albo kup sobie takie zwykłe ceramiczne zakładane na kaloryfer, możesz postawić miskę z wodą obok kaloryfera, garnek z gorącą wodą, pamiętaj też żeby wierzyć mieszkanie.
Nawilżacze powietrza niektóre mocno osiadaja wilgocią dookoła tez takie macie? Przez to mozna zniszczyc meble czy panele
Ja bardzo polecam elektryczne aspiratory do noska
My też mamy elektryczny z haxe, takiemu malemu dziecku się wyciągnie
Jesli chodzi o aspirator do oczyszczania noska to katarek jest najlepszy bez dwóch zdań. Podłączamy jego koncowke do odkurzacza i działa wysysając wydzielinę za pomocą włączonego odkuracza. Nie polecam elektrycznego słaby w dzialaniu i często baterie trzeba ładować a mimo to nie oczyszcza tak noska
U nas typowa gruszka była odrzucona na samym wstępie. Przeszliśmy przez aspirator do odkurzacza, ale syn ma już 2 lata i teraz tylko na widok odkurzacza ucieka :P Ale stosujemy teraz taki aspirator w kształcie misia :) to teraz w trakcie kataru można go odciągnąć "po ludzku" bez namawiania dziecka, bo kocha "Mijusie" :D o właśnie o czymś takim mówie https://www.niedoskonala-mama.pl/nosiboo-pro/. Można regulować też moc to u nas sie sprawdza świetnie. A jak u waszych dzieci?
my zawsze na fridzie przy młodszej tylko aspirator canpola z miekkimi końcówkami super w czyszczeniu i bez problemu obecnie jesteśmy w trakcie testów elektycznego aspiratora i jestem pod wrazeniem urzadzenia i jego zdolności;)
Ja bym chciała powiedzieć że nie mogę doczekać się kiedy przetestuje tej aspirator z canpola ale czym p później pojawi się przeziębienie i katar tym lepiej
Też jak kupowałam aspirator ten do odkurzacza to z nadzieją że użyję go jak najpóźniej. Córcia złapała katarek jak miała 3 miesiące ale za to męczymy się z nim już 3 tydzień, chociaż teraz jest już znaczna poprawa. Gruszkę na samym początku odrzuciliśmy a aspirator do odkurzacza niby skuteczny ale bardzo nie wygodny, plus wyciąganie odkurzacza za każdym razem jest uciążliwe. Ten elektryczny sprawdza się zdecydowanie najlepiej.
No bo właśnie to wyciąganie odkurzacza jest straszne. Te kable. On jest ciężki. Zdecydowanie takie elektryczne aspiratory są dużo lepsze
elektryczny jest mega polecam :)