Elektryczny u nas tez się świetnie sprawdza
jest mega wygoda
My mamy taki duży odkurzacz więc w ogóle jest to mega uciążliwe;/
Przy pierwszym dziecku mieliśmy zwykły katarek przy mniejszym dziecku się sprawdzał ale niestety przy większym już nie. Teraz stawiamy na elektryczny.
Katarek kiedyś był faworytem naszym teraz elektryczny bo naprawdę delikatnie i dokładnie oczyszcza nosek z wydzieliny . Z canpola nie używałam ale czytałam dobre opinie
Moja coreczka nie toleruje tych aspiratorów do nosa na baterie czy odkurzacz boi się ich strasznie ale ja też wolę te do ust jak dla mnie to najlepsze
My korzystamy z nosiboo, Mały sam sobie odciąga nosek. To jest taki mały odkurzaczyk, wygląda przyjaźnie dla malca. Ja jestem zadowolona.
Ja, mam aspirator Canpol i jest naprawdę dobry. Już odciagalam malutkiej takie zalegające z noska i super ciągnie
ja już teraz nie wyobrażam sobie życia bez tego aspiratora z canpola, przy synku mega się sprawdza, super wyciąga wydzielinę
Słyszałam że ten nosibo to są super te aspiratorki,
ja mam ten z canpola i właśnie testujemy go bo katar na pokładzie;/
U nas katar sciagalam ile razy mogłam canpolem i nie mam porównania z innym ale spradza się super ogólnie Laura jest anty aspirator czy inhatalor ale powiem wam że udało mi się jej parę razy ściągnąć nim katar mimo wszystko
Nosiboo to po prostu mały odkurzaczyk. Nie warczy tak, ma przyjazny design i myślę, że to też dzieci kupuje po prostu.