Asymetria ułożeniowa

Oj tak z wedzidelkiem to najlepiej od razu bo dziecko zaraz zapomni o bólu, a czym pozniej to gorzej bo robią pod znieczuleniem ogólnym i pobyt w szpitalu to lepiej bez tego. Dodatkowo problem z mowa, moja szwagierka do tej pory nie podcięła synowi wędzidełka i biedak ma 5lat i belkocze, sepleni ze nie można go zrozumieć i sie dziecko meczy i denerwuje ze nikt go nie rozumie.

Z migdałami jest podobnie, lepiej zrobić to jak najszybciej zeby nie było jakiś infekcji nawracających.

Darulka a czemu nie zrobili mu podcięcia do tej pory? Masakra jakaś tak świadomie skazywać dziecko na swego rodzaju inwalidztwo.

Figa nie mam pojęcia, ciągle tylko no musze go zarejestrować, musze to w końcu zalatwic i tak mija czas potem covid, praca i tak tego nie załatwiają, ja to mam do takich rzeczy inne podejście, dziecko i jego sprawy to priorytet 

I mnie też jak coś trzeba załatwić u dzieci to od razu. 

Też mam zdanie że jak chodzi o dzieci to od razu.

to akurat prawda, coś się dzieje u dziecka to na momencie szukaniwe lekarza, specjalisty etc. u siebie inna bajka 

moja siostra dzis dostaala uczulenia cala spuchniete i szpitaol jej nie przyjmie nikt nie wie co jej jest a nikt nie chce jej przyjac.

Patt a nie jadla nic nowego? Akcji włosów nie farbowała? Kiedyś sąsiadka dostala obrzęku po farbie do włosów. 

Dali jakieś leki? 

patt mazz a moze cos uczuliło jakiś krem nowy kosmetyk jedzenie....wapno chyba sie bierze w takich sytuacjach....ale to juz sie chore robi że nie przyjmuja do szpitala

dostala zastrzyk i ma 7 dni na to zeby to zeszlo. oczywiscie nawet na sorze teleporada przez pielegniarke. porazka

PattMaz i co lepiej po tym zastrzyku? 

heh na sorze teleporada juz ręce opadaja

7 dni od zastrzyku faktycznie zeszlo

7 dni od zastrzyku faktycznie zeszlo

oj to chociaż tyle że pomogło

PattMaz trzeci migdał niestety lubi odrastać....

moja kuzynka usuwała dziecku, teraz ma 7 lat i planowany trzeci zabieg usunięcia

Megg tylko trzeci? Bo ja mam migdały usunięte ale nikt mi nie mówił że mogą odrosnąć 

Tak, trzecz lubi odrastac, syn miał usuwany i raz w roku mamy kontrole czy nie odrosl

Serio nie wiedziałam że może odrosnąć 

PattMazz może sie tak zdarzyć, ale nie jest to regułą.