Baby shower tak czy nie?

No sesja będzie najlepszym wyborem , mega pamiątka

Taka sesja trochę kosztuje, ale zawsze warto mieć takie zdjęcie dla siebie na pamiątkę :smiling_face_with_three_hearts:

I jak sesja ? Mam nadzieję , że było miło :slight_smile:

I jak po sesji ? Zadowolona? Dałaś radę , :wink:

Ja osobiście nie robiłam ani mi nikt nie robił, kto chciał to przyjeżdżał z prezentami dla malizny :upside_down_face::upside_down_face::upside_down_face::upside_down_face:
A dwa razy bylam na takiej impezce i pamietam jak bylo winko na jendej i sporo dziewczyn a winko pilam tylko ja i moja kolezanka :smiley: a reszta bez alko :wink:

Teraz są winka 0% to można bezkarnie pić :wink:

Bardzo zadowolona :smile:
Chociaż pogoda była taka że tylko wisiał deszcz w powietrzu ale udało się zrobić zdjęcia zanim zaczęło padać

Ooo to super , że się udało

Tak I są bardzo smaczne. Ja zawsze na imprezy jadę ze swoim winkiem o już kilka razy się zdarzyło że ktoś zapytał. Mąż pije ty pijesz to kto wraca hahaha a ja pokazuję że po takim winie to mogę od razu siąść i jechać

Nie miałam nic bo nie mogłam chodzić. Jakbym mogła to bym zrobiła baby shower. To ostatnia okazja, żeby się spotkać z koleżankami przed porodem:)

To prawda, to ostatni moment, aby spokojnie spędzić czas ze znajomymi, później świat staje na głowie :sweat_smile:

Teraz bym chętnie zrobiła :slight_smile:

Oj jest cala masa , to fakt :wink: kiedys w Rossmann widzilam za kilka zlotych byly na wyprzedaży

To super :wink: już teraz zostało ci czekać na maluszka :baby:

Zdecydowanie na tak, ja organizowałam, moje koleżanki rónież :slight_smile:

ooo dobry pomysł z tym winem :wink:

super miec takie koleżanki :wink:

Mother Blessing to fajna opcja dla mamy

W Rossmanie w Biedronce wszędzie są. Ja lubię to co na zdjęciu albo CIN CIN

tego nie piłam ale cin cin dobre