Baby shower tak czy nie?

Ja miałam sesje noworodkową w szpitalu. Była w gratisie to skorzystałam, ale nie wiem czy sama bym zdecydowała się taka zamówić. :slightly_smiling_face: Niespecjalnie czułam się przed obiektywem, pewnie kwestia kompeksów plus to, że mało osob jest bardziej niefotogenicznych ode mnie. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ja napewno jestem. Jak bym się nie ustawiła tow oglądam źle :rofl:

Oj nie bylaby taka pewna. Ja niemal na kazdym zdjeciu wygladam jak osoba z powaznymi deficytami. :joy::joy::joy:

Ja sie nie czuje dobrze przed aparatem ale chyba bym sie zdecydowala i tak na sesje, z obu ciąż nie mam praktycznie żadnych zdjęć a bardzo bym chciala mieć jakąś pamiątke

Większość tak ma jak na siebie się patrzy :sweat_smile:

2 polubienia

To racja, ja lubię takie sesje, super mieć fajną pamiątkę, nie przepadam za wrzucaniem zdjęć gdziekolwiek wolę mieć je dla siebie

1 polubienie

O to ja tak samo mam, jak zdjecia to tylko dla siebie, nie mam wiekszej potrzeby dzielenia się nimi ze światem. I nie mam w sumie żadnych sociali i dobrze mi się z tym żyję.

1 polubienie

Dokładnie, po co pokazywać wszystko ludziom, im mniej wiedzą tym lepiej dla nas :slight_smile:

2 polubienia

Ale fajna opcja! Piękną pamiątkę będziecie mieć! :blush:

ja również tak mam lubię zdj ale jak patrzę potem na siebie o matko wtedy wszystko widzę nie tak ; p

Zgadzam się, masz rację

Trzeba się zaakceptować, bo dla naszych bliskich jesteśmy piękne dokładnie takie, jakie jesteśmy. Zdjęcia to pamiątki, a nie konkurs piękności :blush: Najważniejsze, żeby uchwycić emocje i chwile, nie idealny profil :smiling_face:

2 polubienia

kiedyś bardziej nie akceptowałam swojego wyglądu. teraz już jest inaczej cieszę się ze jestem zdrowa i to w życiu najbardziej się liczy

1 polubienie

To racja, z tej perspektywy inaczej człowiek patrzy. Najważniejsze, że wszyscy bliscy zdrowi, mamy co jeść i dach nad glową, bo patrząc co się dzieje na świecie obecnie nic nie jest pewnikiem.

tak racja ciężko mi się patrzy na cierpienie innych ludzi te choroby walki o duże miliony za zdrowie ludzkie , na te wojny niepotrzebne ;(

Serce się ściska, jak się patrzy na to wszystko. Ciężko pozostać obojętnym w takich czasach.

Ehhh , nooo dokładnie :pleading_face::pleading_face:

Oj ale z tych uchwytnych chwil zawsze albo ząb mi wyjdzie albo głupia mina :rofl::rofl:

3 polubienia

Ooo właśnie o to chodzi ja wszędzie coś dojrzę :stuck_out_tongue:

4 polubienia

Ale to właśnie te chwile mają swój urok :smiley:

2 polubienia