Ja miałam sesje noworodkową w szpitalu. Była w gratisie to skorzystałam, ale nie wiem czy sama bym zdecydowała się taka zamówić.
Niespecjalnie czułam się przed obiektywem, pewnie kwestia kompeksów plus to, że mało osob jest bardziej niefotogenicznych ode mnie. ![]()
Ja napewno jestem. Jak bym się nie ustawiła tow oglądam źle ![]()
Oj nie bylaby taka pewna. Ja niemal na kazdym zdjeciu wygladam jak osoba z powaznymi deficytami. ![]()
![]()
![]()
Ja sie nie czuje dobrze przed aparatem ale chyba bym sie zdecydowala i tak na sesje, z obu ciąż nie mam praktycznie żadnych zdjęć a bardzo bym chciala mieć jakąś pamiątke
Większość tak ma jak na siebie się patrzy ![]()
To racja, ja lubię takie sesje, super mieć fajną pamiątkę, nie przepadam za wrzucaniem zdjęć gdziekolwiek wolę mieć je dla siebie
O to ja tak samo mam, jak zdjecia to tylko dla siebie, nie mam wiekszej potrzeby dzielenia się nimi ze światem. I nie mam w sumie żadnych sociali i dobrze mi się z tym żyję.
Dokładnie, po co pokazywać wszystko ludziom, im mniej wiedzą tym lepiej dla nas ![]()
Ale fajna opcja! Piękną pamiątkę będziecie mieć! ![]()
ja również tak mam lubię zdj ale jak patrzę potem na siebie o matko wtedy wszystko widzę nie tak ; p
Zgadzam się, masz rację
Trzeba się zaakceptować, bo dla naszych bliskich jesteśmy piękne dokładnie takie, jakie jesteśmy. Zdjęcia to pamiątki, a nie konkurs piękności
Najważniejsze, żeby uchwycić emocje i chwile, nie idealny profil ![]()
kiedyś bardziej nie akceptowałam swojego wyglądu. teraz już jest inaczej cieszę się ze jestem zdrowa i to w życiu najbardziej się liczy
To racja, z tej perspektywy inaczej człowiek patrzy. Najważniejsze, że wszyscy bliscy zdrowi, mamy co jeść i dach nad glową, bo patrząc co się dzieje na świecie obecnie nic nie jest pewnikiem.
tak racja ciężko mi się patrzy na cierpienie innych ludzi te choroby walki o duże miliony za zdrowie ludzkie , na te wojny niepotrzebne ;(
Serce się ściska, jak się patrzy na to wszystko. Ciężko pozostać obojętnym w takich czasach.
Ehhh , nooo dokładnie ![]()
![]()
Oj ale z tych uchwytnych chwil zawsze albo ząb mi wyjdzie albo głupia mina ![]()
![]()
Ooo właśnie o to chodzi ja wszędzie coś dojrzę ![]()
Ale to właśnie te chwile mają swój urok ![]()