Ale te „niedoskonałe” momenty często są najbardziej pamiętne i zabawne. Czasem lepiej, że nie wychodzimy idealnie ![]()
![]()
No idealnie być nie musi ale chociaż w miarę by się przydało ![]()
![]()
![]()
No u mnie to permanentnie zamknięte oczy. ![]()
A wg mnie to aparat pogrubia ;p ale tylko mnie ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nie lubię sobie sama robić zdjęć, też zawsze coś mi nie pasuje
Ale jak idę na sesję, to zupełnie inaczej. Fotograf zawsze coś podpowie, ustawi, rozluźni atmosferę i od razu efekty są zupełnie inne
Dokładnie, takie zdjęcia od fotografa a takie robione samej sobie to zupełnie inna bajka
Oj tak, zupełnie inny klimat ![]()
Ja bym wybrała sesję zostaje super pamiątka na lata, zwłaszcza jeśli to dobrze zrobione zdjęcia z brzuszkiem. Baby shower jest fajny, ale bardziej dla zabawy i towarzystwa. A sesja to coś tylko dla mnie i dziecka
Ja uważam, że obydwie formy są fajne, chociaż ja żadnej z nich nie miałam. Byłam na babyshower przyjaciółki i było bardzo fajnie. Oglądałam zdjęcia z sesji zdjęciowej i też bardzo mi się podobały
Gdybym ja miała wybierać to wybrałabym sesję zdjęciową - pamiątka na całe życie ![]()
Jeżeli wybierasz, to lepiej sesję zdjęciową, bo to super pamiątka będzie
Wspomnienia z baby shower też zostają na długo w naszej pamięci ![]()
Ja miałam sesje zdjęciowa ( pamiątka na całe życie) i kolejny raz również bym wolała sesje ![]()
Ja straciłam ciążę w 5 miesiącu i mam kilka „domowych” zdjęć ciążowych. Czasem lubię je oglądać a innego razu wolę nie….
Warto jednak fotografować brzuszek , to już nigdy nie wróci.
Ja nie miałam niestety przyjemności mieć baby shower choć bardzo tego chciałam, teraz mieliśmy okazję mieć z Synkiem sesję dla znanej marki kosmetycznej i to jest pamiątka na zawsze. W miarę możliwości finansowych fajnie gdyby można zorganizować i baby shower i sesję ale to osobista kwestia czy chcesz czegoś kameralnego osobistego waszego - sesja czy bardziej czasu z innymi i dobrej zabawy w fajnej atmosferze z tematycznymi atrakcjami ![]()
Zdecydowanie sesja zdjęciowa pamiątka na całe życie😊
Nie miałam ani jednego ani drugiego i nie uważam że coś straciłam. Jeśli miałabym wybierać wolałabym zrobić baby shower ![]()
Zdecydowanie wybrałam sesję tak żebym miałam swoją prywatną pamiątkę! Wywołane zdjęcia brzuszka i możliwość wracania do tego pięknego czasu będzie super. Na imprezki z maluszkiem po urodzeniu będzie jeszcze czas a ten brzuszek nie powtórzy się już ![]()
Ja jestem wgl nie imprezowa, dla mnie taki baby shower to by była katorga. W drugiej ciąży mieliśmy sesje ciazowo-brzuszkowa i nawet mąż jest zadowolony
Miałam i jedno i drugie, baby shower jako spotkanie z przyjaciółkami, a sesja z mężem i nie żałuje - piękna pamiątka ![]()
Sesji nie miałam. Starałam się robić dużo zdjęć samemu w domu. Za to baby shower super wspominam. Na pewno jakbym miała jeszcze kiedyś okazję to bym się zdecydowała ponownie