Baby shower tak czy nie?

Ale te „niedoskonałe” momenty często są najbardziej pamiętne i zabawne. Czasem lepiej, że nie wychodzimy idealnie :grin::grin:

No idealnie być nie musi ale chociaż w miarę by się przydało :sweat_smile::sweat_smile::rofl:

No u mnie to permanentnie zamknięte oczy. :joy:

1 polubienie

A wg mnie to aparat pogrubia ;p ale tylko mnie :face_with_peeking_eye::sweat_smile::joy::joy::joy:

Ja nie lubię sobie sama robić zdjęć, też zawsze coś mi nie pasuje :sweat_smile: Ale jak idę na sesję, to zupełnie inaczej. Fotograf zawsze coś podpowie, ustawi, rozluźni atmosferę i od razu efekty są zupełnie inne

Dokładnie, takie zdjęcia od fotografa a takie robione samej sobie to zupełnie inna bajka

Oj tak, zupełnie inny klimat :heart_eyes:

Ja bym wybrała sesję zostaje super pamiątka na lata, zwłaszcza jeśli to dobrze zrobione zdjęcia z brzuszkiem. Baby shower jest fajny, ale bardziej dla zabawy i towarzystwa. A sesja to coś tylko dla mnie i dziecka

Ja uważam, że obydwie formy są fajne, chociaż ja żadnej z nich nie miałam. Byłam na babyshower przyjaciółki i było bardzo fajnie. Oglądałam zdjęcia z sesji zdjęciowej i też bardzo mi się podobały :slight_smile: Gdybym ja miała wybierać to wybrałabym sesję zdjęciową - pamiątka na całe życie :heart:

Jeżeli wybierasz, to lepiej sesję zdjęciową, bo to super pamiątka będzie

Wspomnienia z baby shower też zostają na długo w naszej pamięci :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ja miałam sesje zdjęciowa ( pamiątka na całe życie) i kolejny raz również bym wolała sesje :slight_smile:

Ja straciłam ciążę w 5 miesiącu i mam kilka „domowych” zdjęć ciążowych. Czasem lubię je oglądać a innego razu wolę nie….
Warto jednak fotografować brzuszek , to już nigdy nie wróci.

Ja nie miałam niestety przyjemności mieć baby shower choć bardzo tego chciałam, teraz mieliśmy okazję mieć z Synkiem sesję dla znanej marki kosmetycznej i to jest pamiątka na zawsze. W miarę możliwości finansowych fajnie gdyby można zorganizować i baby shower i sesję ale to osobista kwestia czy chcesz czegoś kameralnego osobistego waszego - sesja czy bardziej czasu z innymi i dobrej zabawy w fajnej atmosferze z tematycznymi atrakcjami :slight_smile:

Zdecydowanie sesja zdjęciowa pamiątka na całe życie😊

Nie miałam ani jednego ani drugiego i nie uważam że coś straciłam. Jeśli miałabym wybierać wolałabym zrobić baby shower :slight_smile:

Zdecydowanie wybrałam sesję tak żebym miałam swoją prywatną pamiątkę! Wywołane zdjęcia brzuszka i możliwość wracania do tego pięknego czasu będzie super. Na imprezki z maluszkiem po urodzeniu będzie jeszcze czas a ten brzuszek nie powtórzy się już :blush:

Ja jestem wgl nie imprezowa, dla mnie taki baby shower to by była katorga. W drugiej ciąży mieliśmy sesje ciazowo-brzuszkowa i nawet mąż jest zadowolony

Miałam i jedno i drugie, baby shower jako spotkanie z przyjaciółkami, a sesja z mężem i nie żałuje - piękna pamiątka :slight_smile:

Sesji nie miałam. Starałam się robić dużo zdjęć samemu w domu. Za to baby shower super wspominam. Na pewno jakbym miała jeszcze kiedyś okazję to bym się zdecydowała ponownie