My mamy super fotografa którego poznaliśmy przed ślubem i on nam za mała opłatą zrobił sesje w domu w 7 miesiącu ciąży
uważam że to jest super pamiątka
Już trochę minęło ale jak poszło? ![]()
Teraz widzę na fb jak ludzie dodają swoje foty i inni im je zmieniają , ostanio dwie babeczki dodały bedac w ciazy żeby zrobić z nim sesje i ludzie im przerabiali na sesyjne fotki
Albo jakies komiczne zmiany sa super ![]()
Też to oglądam. Czasami mają takie pomysły że strach się bać ![]()
![]()
Ja przez swoje źle samopoczucie ani w pierwszej , ani teraz w drugiej ciąży nie miałam/ nie mam głowy na takie rzeczy, bo ważniejsze było by wstać i jakoś przetrwać. Pewnie zarówno jedno jak i drugie jest fajna sprawa jeżeli ktoś lubi oczywiście takie rzeczy.
Hej dziewczyny
u mnie historia z baby shower bardzo wesoła bo znajomi dopytywali o baby shower czy robimy, a że ja nie należę do osób które robią takie imprezy to zaprosiłam ich na grill. Jak rodzina dowiedziała się że robimy imprezę baby shower stwierdziła że też przyjedzie więc z czwórki znajomych zrobiło sie 24 osoby. Na całe szczęście każdy pomógł w przygotowaniach chociaż przyznam że i tak zastałam się w kuchni. Na podwórku rozstawiliśmy namiot, śliczne ozdoby itp. ale przyszło takie wiatrzysko że musieliśmy wszystko przenieść do domu i z pięknego baby shower w ogrodzie wyszło tak że musieli goście siedzieć w korytarzu w domu ![]()
![]()
U mnie tak samo ze zwgledu na samopoczucie ani nie myślę o takich rzeczach ![]()
24 osoby to gruba impreza, ja tyle na “weselu” nie miałam
musiało być wesoło
Wesoło było ale ja już myślałam że urodzę w tej kuchni ![]()
![]()
24 osoby to już sporo do ogarnięcia i zrobienia jedzonko. Także nie dziwię Ci się . Ja teraz robiłam urodziny na 13 osób to też miałam co robić.
Tyle osób na pewno będzie co wspominać
super ![]()
A kiedy rozwiązanie? Pisałaś, że będzie teraz dziewczynka, a w pierwszej też gorzej się czułaś?
Czasami takie imprezy są najlepsze hahha
Ja robiłam oczywiście i sesję i babyshower teraz i rok temu jak też byłam w ciąży również robiłam i babyshower i sesję, to naprawdę piekna pamiątka, baby shower daje świetne wspomnienia można fajnie urozmaicić przyjęcie, a sesja piękne zdjęcia które uwiecznią nam cudowny okres ciążowy ![]()
![]()
ja zdjęcie z brzuszkiem mam, ale na baby shower nie zdecydowałabym się.
Mam termin na 4 listopada . W pierwszej czułam się też źle , ale w tej ciąży jakby gorzej , całą ciąże do dziś mam zgagę , i brzuch jakby bardziej i szybciej rośnie ciężko już się poruszać
A dlaczego byś nie zdecydowała . ? Ja już bym znowu wolała odwrotnie ,
Oj tak zdecydowanie ![]()
Oj czemu nie ? Ja bym poszła w to teraz
Sesje, zdjęcia zostaną na zawszę i będzie to wieczna pamiątka