Badania marki Canpol

Tak ? A w jaki sposób ?

Ktoś musi testować produkty przed wprowadzeniem na rynek, na forum trafiają produkty do testów które już sa na rynku :slight_smile:
Post na Ig który wrzuciła @karolina27034 jest z lipca 2025 więc już dawno jest po testach co ma też potwierdzenie na stronie canpol.
Pani Marcelina współtworzyła butelkę Natural Shape z canpol a hasła reklamowe brzmią m.in:

• Zmniejsza ryzyko odrzucenia piersi i wspiera karmienie naprzemienne***
  • zmniejsza ryzyko kolki i rozdrażnienia***
  • wysoka akceptacja od pierwszego użycia przez dzieci karmione piersią*

aby takie hasła padły w reklamie czy też w opisie produktu muszą być potwierdzone badaniami, a te już miały miejsce przed wprowadzeniem butelki - od sierpnia 2025 do stycznia 2026 co można znaleźć na stronie

1 polubienie

Było badanie w październiku 2025r na temat tej butelki antykolkowej. Byliśmy na spotkaniu: dziecko było nagrywane, karmione piersią, butelka antykolkową - mieliśmy dostać notatkę z tego spotkania i do tej pory zero kontaktu :confused:

A co mam siedzieć cały dzień na forum ? Nie mam na to czasu bo mam 10m dziecko. Po prostu chciałam się dowiedzieć czy ktoś też był na tym spotkaniu tak jak my i nie otrzymał notatki że spotkania a firma zyskała mimo to zdjęcia, filmy i badania …

Moze zaginal gdzies kontakt , albo byl zle zapisany , roznie to bywa . Sprobuj skontaktowac sie mailowo , moze notatka czeka

Nie musisz siedzieć cały dzień na forum :upside_down_face: tylko napisałam że są co miesiąc różne produkty do testów rozdawane dla najbardziej aktywnych i pomocnych mam. Jest to grupa 20 mam które dostają produkty do bezzwrotnych testów i potem wystawiają opinie w konkretnym poście na forum :smiling_face:

Próbowałam pisać do marki ale od nich też zero odzewu

Tak, wiem. Co miesiąc te same osoby praktycznie :slight_smile:

Niby tak, ale ja dołączyłam w marcu i też wygrałam a byłam nowa :grinning:

Ale prawda jest że sporo się trzeba na udzielać :rofl: bo tu się dużo dzieje

A weź spróbuj jeszcze na Ig napisać w wiadomości może? :thinking:

O tym samym pomyślałam, żeby na Ig uderzyć bezpośrednio do pani Marceliny, albo w przypadku braku odzewu to canpol.

Spróbuj do nich napisać na instagramie lub na Facebooku

Może z 10 jest stałych , reszta się zmienia nie zawsze każdy jest aktywny co miesiąc ja po roku wróciłam

Nie no zmieniają się te pozycje ale ja też widzę a jestem drugie miesiąc że się powtarzają.

Większość faktycznie się powtarza ale wynika to z tego że nowe osoby często przyjdą na forum- napiszą 2-3 komentarze i już nie wchodzą. Albo są kilka tylko dni

To prawda, albo po miesiącu się zniechęcają :smiling_face:

No i niektórzy są tylko dla nagrody, a ja lubię tu być z wami :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: dużo można się dowiedzieć z forum

2 polubienia

Powtarzają się osoby, ale wynika to z tego że na bieżąco się udzielają i słusznie zasługują na to by znaleźć się na podium, a nie że cały czas te same wygrywają a nie pomagają na forum :blush:

To prawda można się uzależnić :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Mi czasem ciężko jest nie wejść xd czy Wasi mężowie też marudzą, że za dużo na forum jesteście? :stuck_out_tongue: