Zawszento taki pelcaczek wygodniejszy niz torba ktora jednak obciaza jedną stronę ciala
W podróż i na wycieczki piesze jest wygodniejszy do wzięcia a do wózka też można przyczepić ![]()
Wielozadaniowy plecak haha
Ten plecaczek to na prawdę wszędzie się przyda ![]()
Dokładnie , i dużo lżej się nosi na plecach niż na ramieniu ![]()
Ja bym sobie go wpiela do wózka i woziła całą naszą wypadową “graciarnię” ![]()
![]()
Nie wiem czy mówisz o tym samym badaniu ale raczej laktatora nie było
Nie wiem jak to robicie że macie czas na pisanie tu przy malutkim dziecku. Ja ledwo do łazienki wyjdę a już są krzyki
O jakim plecaku piszecie ?
Ja np teraz odpisuje bo mój mały ma drzemkę
albo jak jestem na spacerze i mały śpi w wózeczku
są też tu dziewczyny które są w ciąży więc one mają sporo czasu
a te które mają maluchy i są bardzo bardzo aktywne to nie wnikam, każdy robi co chce ![]()
Dziewczyny piszą o plecaku który jest w tym msc do wygrania w testach
plecak canpol
Możesz odpisywać dziewczynom w jednej wiadomości oznaczając je za pomocą @
wtedy jest przejrzyściej ![]()
@MalaMi94 o tym co będzie do testowania w tym miesiącu ![]()
![]()
Najczęściej jak karmię Małą albo juz w nocy jak dzieci spią
mam 2 Maluchów na pokladzie
W dzień starszak w żłobku a Mala ma jeszcze drzemki wiec też czasem uda mi sie wejsc i cos poczytac tutaj (ale to głównie jak np siadam na chwilę z kawą).
Ja tak samo jak @Wesola95 wchodzę na forum jak synek ma drzemkę albo na spacerze. Chociaż wcześniej nie miałam tak dobrze, jak synek miał 3 tygodnie do jakoś 1,5 miesiąca nie miałam czasu żeby wziąć prysznic czy iść do toalety bo synkek miał spore problemy z brzuszkiem i musiałam go ciągle nosić
![]()
ja też się zawsze nad tym zastanawiam. Ja piszę jak mały śpi a ma dwie dłuższe drzemki w ciągu dnia
albo jak mąż przyjdzie
No to ja albo nie ogarnięta jestem albo mam taki egzemplarz wymagający ![]()
Ten plecak całkiem spoko, podobny kiedyś kupiłam w TK Maxx jak chodziłam do pracy za 60 Ziko
bardzo pojemne te plecaki.
Moja chyba przestawia się na q drzemkę albo testuje moja wytrzymałość. Chyba że ma takie fatalne drzemki bo ząbkuje, idzie jej teraz dolna dwójka ![]()
N oto mój też takie miewał. Wstawał po 30 min i marudny bo zmęczony a spać nie mógł
Mówiłam o badaniu do wprowadzenia butelek natural shape i Już mam potwierdzenie, że był laktator w prezencie ![]()
Plecaczek też by mi sie przydał
wygląda mega fajnie
Ja ostatnio mam troche mniej czasu na pisanie ale staram sie w trakcie drzemek tu wejsc i poczytac ![]()
Jak odpisujesz to oznaczaj „@„ żeby nie robić spamu tak jak napisała o tym @Wesola95 ![]()
Ja też najczęściej na drzemce, ale że zwykle są mega krótkie to często też nie zdążę nawet, chyba że obiad mam gotowy jak dziś ![]()
![]()
a tak to jedynie wieczorem jak mały już zaśnie, to łapię taką chwilę dla siebie ![]()