Badania marki Canpol

Mi właśnie też bardzo :speak_no_evil:

1 polubienie

Ja już byłam zalogowana jak by ekspres ale się nie udzielałam a potem widziałam jak był aspirator

Ja siedzę za zwyczaj wieczorami jak mąż śpi albo jak dzieciaki w południe mają drzemkę a ja czas na kawkę :smile:
@Efektdomi ja też miałam usmiechnietą twarz jak widziałam że wygrałam ekspres do mleka masakra jak do męża mówiłam to nie mógł uwierzyć.

1 polubienie

Hmm ale w sumie takie osoby chyba nie zdążą zgarnąć żadnej nagrody bo czasem widać że ktoś nowy zagląda ale za wiele się nie udziela i później szybko znika i tyle ją widzieli :stuck_out_tongue_winking_eye:

U mnie też mąż nie mógł uwierzyć, aż chciał żebym mu maila pokazała bo myślał że kupiłam i go wkręcam że wygrałam do testów :joy:

U mnie bylo podobnie :stuck_out_tongue:

ja pamietam jak dołączyłas bo tak samo w podobnych dniach ja🤣
i zapuścilysmy korzenie tez🤣

1 polubienie

Bo tutaj jest tak fajnie, że z przyekmnoscia się wraca :stuck_out_tongue:

Tak, muszę wam o powiedzieć że jak człowiek jest sam z dzieckiem w ciągu dnia i przez cały urlop macierzyński czy rodzicielski :smiling_face: i nie ma z kim pogadać bo nie ma znajomych w pobliżu z maluchami to takie forum jest zbawienne

2 polubienia

Niespodziewałam się że będę tak samotna w ciąży :face_with_peeking_eye: dobrze że znalazłam to forum

3 polubienia

Masz nas :grin: jednak kobieta w ciąży/ z dziećmi drugą w tej samej sytuacji zrozumie :grin:

2 polubienia

Jeju ja miałam totalnie to samo , co prawda trafiłam tu chyba jako dobrze pamiętam dopiero w drugiej ciąży , ale to mi wiele ułatwiło macierzyństwo

1 polubienie

Dużo jest tu polecanek , super i ta atmosfera :heart_eyes:

Ja to bym chciała jakiś laktator muszlowy :smiling_face::smiling_face:

Na mojej liście też jest laktator muszlowy … bo teraz by się sprawdził pewnie przy żłobku

A ja bym chciała dalej rzeczy do wyprawki :joy: i ten plecak bo jest cudny :face_with_peeking_eye:

Samotność w ciąży to w zasadzie standard. A po ciąży z dzieckiem to dopiero samotność. Ale jesteśmy tutaj dla siebie :blush::blush:

2 polubienia

Mi plecak też się przydałby bo powiem szczerze mam wielką torbę ale nie mieści mi się już dla dwojga jedna torba jak się pakujemy na jakąś przejażdżkę a to picie a to pampersy , musy przekąski zabawka na drogę :see_no_evil:

1 polubienie

Mi też, właśnie tak sobie rano myślałam jak pakowałam do żłobka małego ze taki plecak to złoto

Ten plecaczek też by mi się przydał na już :sweat_smile: ale poczekam może się uda , a jak nie jak się wam sprawdzi to na pewno go kupię . Bo lubię takie pojemne plecaczki wszystko w jednym

1 polubienie