Taaak od Canpol
laktator muszlowy
A to była jakaś dodatkowa akcja? Nie w ramach testów tu na forum?
A skąd się dowiedziałaś o testach? Bo z butelka natural shape to widziałam post na Ig
Ooo nie wiem czy dobrze zrozumiałam , ale nowość chyba będzie ![]()
A co to za badanie? Jak można wziac w tym udział ? Napiszesz coś o tym więcej ?
@magdap_96 a to wtedy w Gdynii lub Warszawie jest jakieś spotkanie ?
Canpol sam pisał do whbranych osob na instagramie ![]()
Aaaa czyli to nie dla każdego
Było ogloszenie na fb i insta w listopadzie z tego co pamiętam, że szukaja maluszków do badań z neurologopedą. To musiał być maluszek chyba do 4 miesiecy nie karmiony nigdy butelką i zbierali zgłoszenia i wybierali wtedy. I to były badania do butelek Natural Shape a w podziękowaniu dawali laktator Smart Sense. Ja sie nie zalapałam na te badania więc się nie wypowiem jak to dalej wyglądało ![]()
Aaaaaa oki czyli to jakaś stara sprawa
Aaa, to już rozumiem . Dziękuję za informację ![]()
Aż jestem ciekawa jak wygląda, i czy będzie niedługo do testów ![]()
![]()
Taak też zauważyłam że ludzie szybko rezygnują
No to ja zawsze tak mam.
A ile razy zamawiam coś do domu czy do dzieci i siedzę w telefonie to tego to nie widać ![]()
Tak albo napiszą kilkanaście komentarzy później nic nie wygrają i więcej się nie pojawiają na forum. Już było tak kiedyś że dziewczyny pisały żeby pisać chyba o laktator w tedy chodziło jak dobrze pamiętam. Pisały co kolwiek a później wielkie ale że nie wygrały a były aktywne. I na końcu się okazało że to była jedna osoba z kilku kont ![]()
![]()
O laktator to była taka walka
co tu się wtedy działo. Niestety nowe osoby to w 90% tylko po gifty i nie zostają na długo
Ja dołączyłam do forum jak był właśnie laktator do testów i szczerze mówiąc bardzo mi na nim zależało a jak się udało to skakałam z radości ![]()
![]()
Nooo ja też chętnie bym powalczyła o laktator ten muszlowy bo chętnie bym go przetestował
Ja chwilę wcześniej ale za to moja pierwsza wygrana to był laktator
to było po moim porodzie od razu i on się tak mi przydał ![]()
To ja chyba zaraz po nim bo na razie były zabawki i mi sie nie udało a póżniej express i wtedy udalo sie wiec wow ![]()
Mi by się teraz tak przydał ten zestaw do porodu ![]()
![]()