Badanie prenatalne III trymestru

Tak samo ja - wchodzę do gabinetu i od razu komunikat daję - nie mdleje przy pobieraniu krwi :rofl::rofl:

Zastanawiałam się czy w ciąży się to nie ziemni ale nie jest tak samo :smiley:

Ojjj to ja absolutnie - głowa w drugą stronę :sweat_smile:

Super, że serduszko zdrowe!! Bardzo się cieszę :heart::heart: i na pewno też z mężem odetchnęliście z ulgą :muscle:t2:

1 polubienie

:eyes::eyes::eyes::eyes::eyes: to zart? Ja odwracam sie w zipelnie przeciwna stronę, jakbym zobaczyla ta igle jak sie wbija mi w żyły to bym sie przekrecila tam :sweat_smile:

1 polubienie

Yyyyyyy to czy to oznacza że jestem masochistką jak lubię patrzeć na to :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: ? Hihihi

Nieee jakoś czuję się spokojniej jak widzę co się dzieje i kiedy to ten moment wkłucia i wgl wszystko widzę i wiem :smiley:

1 polubienie

Nie oceniam!!! :joy: ale… jesteś pierwszą osobą od której to usłyszałam :see_no_evil:

Hahaha no żarcik taki , bo mnie to ani nie przeraża ani sie nie boje jak tam krew spływa po tej probówce :roll_eyes::roll_eyes::face_with_peeking_eye:

Ja podobnie jak @Paulina.K patrzę jak pobierają krew, jakoś tak mnie to uspokaja jak wiem co robi pielęgniarka i widzę że wie co robi - gorzej jak jej nie idzie :see_no_evil:
@chloria suoer wiadomość :heart: dobrze że serduszko zdrowe :wink:

1 polubienie

Jestem już dziś po ostatnich prenatalnych :face_holding_back_tears: jakie to super uczucie zobaczyć swoje maleństwo :face_holding_back_tears: na szczęście wszystko dobrze , prawidłowo się rozwija także jestem szczęśliwa :heart:

2 polubienia

Ja jutro widzę się ze swoją baby girl na usg :cherry_blossom:🩷 W środę ostanie prenatalne :face_holding_back_tears::sunny:

3 polubienia

Daj znać jak tam po wizycie :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

@Redax33
Po USG wszystko pięknie się rozwija :cherry_blossom:🩷 Następna wizyta w czerwcu :sunny::herb:

A prenatalne przyszły tydzień, czekam czekam :heart:

3 polubienia

To super , a w końcu te prenatalne na NFZ się udało ?

@Redax33
Wszystko dobrze jest z serduszek i z bombelkiem, więc nie ma wskazań, żeby były na NFZ :slight_smile:

To dobra wiadomość , super :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

To super , najważniejsze że wszystko dobrze z malutką :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie