MamaRóża dokładnie... trzeba wymyślać zabawy:p
Na basenie jest teraz chyba ograniczenie w ilości wejść. Jak się nie mylę to 50% obłożenia może być. Więc trzeba uważać żeby się jakoś wstrzelić i zmieścić w limicie :) aczkolwiek ta pogoda taka niepewna że lepiej nie ryzykować.
Madzia ja też bym nie ryzykowała... ja tylko chodzę na spacery jak jest pogoda...
Madzia1991 niby 50% ale pozostałe 50% to zaszczepinei wiec to fikcyjne obostrzenia
to czy ktoś wchodzi zaszczepiony czy nie to tez nie jestem pewna czy tak to sprawdzają ,ale sale zabaw w galeriach otwarte bez limitów , więc takie obostrzenia
Ale powiem Wam że te przepisy są chore. Wyobraźcie sobie że mąż mojej koleżanki poszedł z 7 letnia córka na basen. On zaszczepiony więc wszedł bez problemu ale... Jego córka wejść nie może bo jest niezaszczepiona i musiała stać w kolejce dla niezaszczepionych. Myślałam że to jakiś żart ale nie.
To zart jakis ale to przecież nie może być bez opieki zwlaszcza na basenie
kurdę widze, że coraz lepiej z tymi przepisami i obostrzeniami... masakra oni sami już nie mają kontroli nad tym wszytskim...
Anisss no serio. Ręce opadają. Oni byli w takim szoku ale przepisy to przepisy i koniec kropka.
Porażka ale wtedy to kto odpowiada zza dziecko ?
Kurde no przepisy....
Aniska ciekawe właśnie jakby dziecku coś się stało, co wtedy>
Jeszcze powiedz ze minuty jej leciały:D
wcale bym sie nie zdziwiła jak by licznik nabijał
Aniska no bez przesady:D masakra;/
Też bym się nie zdziwiła gdyby jej leciały minuty. Muszę przy okazji zapytać koleżanki jak to się w ogóle skoczyło.
Madzia koniecznie nam tutaj opowiedz;p
Tak czekamy tez jestem ciekawa takich absurdów
Koniecznie zapytaj
Straszne, nawet nie wiedziałam, że tak teraz jest że są dwie kolejki
Na szczęście powoli wszystko ma wrócić do normy