Basen z niemowlakiem - kiedy, co wziąć, jak się przygotować?

Ja wzięłam córkę pierwszy raz jak miała skończone 4 miesiące. zabrałam kółko do pływania i majteczki. Bardzo jej się podobało. 

Ja właśnie namawiam męża abyśmy się wybrali ale boję się trochę czy ja w ciąży powinnam iść 

Może zapytaj lekarza, mi się wydaje, że spokojnie możesz iść jeśli nie masz żadnych infekcji 

boję się żeby czegoś nie złapać 

Miskapyska jeśli masz tendencje do łapania infekcji intymnych to bym się wstrzymała. Ja pierwszą ciążę całą praktycznie miałam infekcje. W drugiej raz ,ale to już na basen się bałam chodzić. W pierwszej nawet mogłam,a w drugiej wolałam dmuchać na zimne 

Nie miałam jeszcze w ciąży infekcji 

Ja jak dobrze pójdzie to w tym tyg się wybiorę ze swoją na termy to dam wam znac:D

Oki to czekamy :)

Moja jest zachwycona i w tym tygodniu też się na pewno wybierzemy, nie chciała wyjść z wody, a teraz w wanience to przekręca się i chlapie tą wodą, tak jak była na basenie;P

My przeziębieni więc musimy poczekać 

Super, a na tych termach to w kółku była? 

Fajnie, że tak jej się spodobało :) My jeszcze nie próbowaliśmy.

U nas na razie hydromasaże tylko więc mała zanurzona w wodzie po szyję sobie siedzi i jakoś daje rade wytrzymać te 15 minut. Na basenie pewnie trochę ciekawiej by było 

Dzieci uwielbiają wodę więc pewnie każde będzie zadowolone. I nas histeria jak wyciągam z wanny w domu. Na basen córce obiecała ,że pójdziemy ,ale ciągle ktoś chory jak na złość 

ja czekam aż małej zniknie gil i się wybierzemy na basen i zobaczymy jak to będzie :)

TerazMama trzymałam ją na rękach całą godzinę, niby w wodzie nie czuć tego, ale na następny dzień to czuć było ręce. 

A nie krztusiła się wodą? 

MamaEm a przypomnij mi ile ma ? może warto takie kółko kupić jej 

Właśnie zastanawiam się czy w takie kółko można wsadzić takiego brzdąca 5-6 miesięcy które nie siedzi? 

No właśnie trzeba by to było gdzieś sprawdzić bo też jestem ciekawa