Basen z pilkami/kulkami

Jakie polecacie baseny z kulkami ? Macie może jakieś sprawdzone strony ? Zależy mi na tym żeby był okrągły a kulki nie były takie byle jakie żeby przy pierwszym wejściu poniszczyła a może ktoś z was ma wystawione na olx albo vinted ? Chętnie kupię 

Ja mam taki zwykły basen dmuchany ale nie polecam jak się ma zwierzęta :D bo kot lubi drapać . Ale pod innymi względami jest super bo miękki. Siostra ma taki kojec materiałowy i też jest spoko ale już nie jest tak miękko . Mamy kulki takie pierwsze lepsze jakie znalazłam w sklepie kolorowe i w sumie są okej. Wydaje mi się że aż tak intensywnie się z tego nie korzysta żeby zaraz miało się zniszczyć 

My mamy od mini.Be 

kulki są naprawdę porządne a basen się nie wygina nawet ja na nim leżęi jest dalej okrągły 😅

My mamy z firmy, która niestety już nie prowadzi sprzedaży ale basen jest bardzo trwały, nic się nie wygina, cały czas ma pierwotny kształt, ściągalam już nawet pokrowiec i prałam i wszystko w porządku. Piłeczki może raptem z 5 sztuk co się zgniotły a mamy go już 4 lata, więc jak na częste użytkowanie to dobrze się mają.

Dobre opinie słyszałam o firmie miababy obraz meowbaby.

Na allegro są fajne solidne cenowo około 150 zl

No właśnie ja bym wolała żeby byl z gąbki , słyszałam o mini.be że są odpowiednie do swojej ceny i dość solidne kulki 

Warto to kupićdziecku? W jakim wieku się już spodoba?

tak gąbka jest bardzo wytrzymała i gruba jest ten basen stabilny 

ja kupiłam córce jak tylko już siedziała samodzielnie bardzo ładnie od tego czasu się tak bawi 

teraz ma 19 miesięcy i wrzuca sobie tam zabawki potem sama siada i się bawi 

albo chce żeby ja zakopywać 

mieliśmy taki fajny pchacz z przodu miał panel z przyciskami

wsadzilam go do basenu żeby tam sobie klikala i tak nauczyła się podciągać wstawać 

:D

My mamy z gąbki i jest cały czas w idealnym stanie. Córka miała jak skończyła roczek ale widzę po młodszej córce, że także się nadaje. U nas basen jest atrakcją zarówno dla malucha jak i przedszkolaka.

Ja właśnie myślę o materiałowych a potem jak trochę podrośnie dokupić do niego zjeżdżalnie to dopiero będzie mieć zabawę teraz jest jeszcze za mała i by pewnie spadla jakby zaczęła się spindrac ale to jest super opcja jak jest trochę większe dziecko tyle radochy

Kasia super patent z tym pchaczem

My mamy basen od flumi i bardzo sobie chwalę 🙂

U nas opcja z pchaczem by nie przeszła założę się że by go wyrzuciła z basenu albo próbowała

U as też jest z gąbki ten pokrowiec się zdejmuje można normalnie prać 

Wydaje mi się że gąbka jest solidniejsza basen dmuchany można byle czym przebić nawet przez przypadek zabawka 

Fajnie że w tych Z gąbki jest opcja prania pokrowca przy dzieciach to podstawa zeby patrzeć na to jak dana zabawka bądź sprzed będzie nadawać się do czyszczenia

My też mamy w planach kupić właśnie taki basen, i słyszałam o tej firmie flumi czy meowbaby... a polecacie kupić używany czy lepiej nowy?

Ja osobiście gdybym kupowała taki basen używany to chyba tylko i wyłącznie od osoby która mieszkała by gdzieś blisko mogłabym jechać i przed zakupem sprawdzić faktyczny stan tego basenu jeśli faktycznie byłby taki jak na zdjęciach czyli praktycznie jak nowy bez problemu bym wzięła natomiast z tymi używanymi rzeczami to też różnie bywa w szczególności właśnie z takimi większymi nieraz na zdjęciach wyglądają całkiem inaczej nie mówię że zawsze Ale bardzo często do domu przychodzi nam Troszkę w innym stanie rzeczy niż zamówiliśmy Dlatego ja osobiście gdybym kupowała używany basen to tak jak piszę wcześniej pojechałabym wcześniej zobaczyć jego stan i osobiście odebrała ale wydaje mi się że chyba wolałabym od razu zainwestować w nowy

Kupiłam teraz z flumi dla chrześniaka kolor jasny szary taka łamany bez z starością do tego lulki białe że złotymi k szarymi i jest meeeega jakość ekstra polecam dla synka też będę chciała