ja go wyjmę ale dopiero jak córka już będzie miała gotowy pokój bo teraz w ten kurz pchać to bez sensu
ja zawsze postawiam nasz na lozeczko jak robot Stefan odkurza
i dziś spadł córka tak nie przejęła ze wszystkie kulki wypadły ze wszystkich wolała do pomocy :L
Tak najlepiej bo dziecko się szybko nudzi zabawkami i zaraz się nie chce bawić nimi a jak sobie część pochowam i później zamienię te zabawki to efekt jest taki jakby były nowe :) super rozwiązanie
tylko ciekawe czy tak samo będzie wywalać i nie sprzątać
Miśka na pewno będzie problem ze sprzątaniem, ale dziecko uradowane chociaż:D
taki minus ze piłki walaja sie po całym domu, trzeba uważac zeby się na nich nie przelecieć ;)
ja musze skombinowac kilka małych piłeczek ;) kupiliśmy takiego dinozaura fp który podrzuca piłeczki w rytm muzyki ;) sa też słonie i krokodyle chyba;) w każdym razie małej sie póki co zabawa podoba;) tyle ze piłki gdzies sie rozeszły;)
Aniss skąd ja to znam, ja też ostatnio szukałam klocków od fp do garnuszka, bo tak gdzieś włożyła, że nie mogłam znależć:p
Nasze Pilki z basenu nawet są u dziadków
niewkem jakim cudem
a klocków od garnuszka już X czasu nie widziałam
U nas też się te piłki wszędzie walają. Chyba je schowam bo nie widzę kompletnie zainteresowania.
O! Garnuszek Klocuszek też go mamy i wczoraj szukaliśmy klocuszków. 4 mamy a kwadrat przepadł na zawsze. Za każdym razem jest wielkie szukanie :D
Czyli widzę, że nie tylko u mnie tak jest... Ja chyba muszę się nauczyć cierpliwości do takich rzeczy, bo nie jestem tego nauczona, zazwyczaj był porządek i nie było problemu ze znalezieniem czegokolwiek;p
u nas z sorterami jest to samo, wiecznie giną kształty
my teraz to nie wiemy gdzie jest połowa tych zabawek, córka cały czas bawi się na dworze, bo w domu kurz i hałas
Bo u nas też się kilka pogubiło kiedyś widziałam sorter który miał na sznurkach te kształty i to jest rewelacyjne bo nie giną wiadomo że cena nieco wyższa ale wydaje mi się że naprawdę warto zakupić
U nas nie ma tego problemu ale staram się segregować zabawki, często kompletować i sprzątac. Aczkolwiek stałe giną mi czapki i opaski 🤭
na klocki lego kupiłam w ikei malutkie pudełka - super się sprawdzają
to u nas pchacz miał te elementy przywiązane na sznurkach
Ja tez staram się dbać i segregować ale córka i tak gubi niektóre rzeczy
ja musze po tych remontach to wszystko ogarnąć
Ja też staram się dbać i na bieżąco wszystko sprzątać, ale czasem się po prostu nie da:D
gorszy dzień i zaraz zaległości