Basen z pilkami/kulkami

My kupiliśmy basen z Pepco był teraz ma zajączka i dokupiliśmy plastikowe kulki i nie wyrzuca z basenu tylko do tego koszyczka co jest przypięty do basenu

ja na razie wyniosłam basen już nie miałam siły tego zbierać 

Basen kupiłam jakiś taki z średniej półki cenowej nie taki cienki jeśli chodzi o grubość bo stwierdziłam że zaraz gabka się wygniecie i zreformuje , jeśli chodzi o piłki to z firmy misio czy coś takiego one są twardsze nieco i mniej przezroczyste nie są takie że jak naciśnie mocniej to piłka pięknie i na tym mi głównie zależało mamy szaro biało różowe :) my już też mamy wszystko piłki ,poduszki i miski w tym basenie

U nas córka na roczek dostała 

MamaLaury a jakiej firmy? 

Ja dla swojej córeczki kupiłam z MeowBaby, pianka bardzo miękka, mało się brudzi

Basen ? Erli a pilko z firmy misiio :) polecam zdecydowanie po tym co przeszły już nie udało mi sie jeszcze ani jednej wyrzucić wszystkie w super stanie i się super trzymają zdecydowanie warto kupić te lepszego plastiku niż kupować nowe A chwilę 

u nas mamy zwykły i nic się z nim nie dzieje 

Właśnie chyba lepiej dołożyć, i kupić porządniejszy ten basen, bo u mojej kuzynki właśnie ta pianka się popusła i już jest zniekształcony;/ 

a długo go miała ?

https://instagram.com/mini.be?igshid=YmMyMTA2M2Y=

polecam od nich 

mamy już bardzo długo nic się z nim nie dzieje 

O Kasia super dzięki za link, zajrzę do nich:)

U nas stoi do taraz i nic się nie dzieje z nim ani się nie odkształca ani nic więc myślę że był to wart uwagi zakup 

A jesteście zadowolone z tych basenów? Bawią się tym Wasze dzieci czy raczej stoi w kącie i nie jest używany? Bo ja małemu zrobiłam basen z maty (wiadomo to nie to samo) ale jakoś szczególnie nie jest tym zainteresowany. 

jak to zrobiłaś z maty?

Miśka pewnie Madzia ma na myśli taką matę piankową i jedne puzzle postawiła i utworzyła taki ala kojec;p

No ja bym chciała takie coś dla córki, ale właśnie też się waham czy będzie chciała się w tym bawić?

Moja sie bawi wiadomo nie cały czas 

małe zajmuje on dużo miejsca i zastanawiam

soe czy go Noe sprzedać 

u nas na czas remontu basen poszedł do piwnicy 

Madzia powiem Ci że Laura ostatnio jakoś nie szczególnie ale jak schowam go i wyjmę za jakiś czas to na pewno się zajmie bo ona tak ma z zabawkami 

Ja tak robie z zabawkami jest rotacja 3 koszy i wymieniam co jakiś czas 😀