Ja piłam ten oryginalny i tak średnio mi podchodził , ale wtedy nie to było ważne.Tez bardzoi zależało na zwiększeniu laktacji.
Na samym początku proforma piłam też herbatkę na laktację właśnie z koprem i nie wiem czy to piciem herbatki czy poprostu samoitnie było ale pokarmu miałam aż na za nadto. Jednak mi osobiście nie podchodziła ta herbatka i później piłam łuski kakaowe i inka robiona na mleku - działają na laktace a jednocześnie była to dla mnie alternatywa zamiast kawy.
Madziia inka nie ma w składzie słodu jeczmiennego więc nie działa na laktację ale masz rację to świetna alternatywa zamiast normalnej kawy.
Polecam zamiast inki kupić nestle caro
juz powiedziałyscie wszystko na temat zwiekszenia laktacji,ja jestem tego samego zdania woda femaltiker nastawienie w głowie...ja jeszcze pije sysytematycznie herbatkę Hipp....
A jak juz jestesmy w temacie to co sądzicie o suplemencie PIULATTE z HUMANA...słyszałam o nim same pozytywne opinie,stosowała któras z was
To ja widzę ze brak mi sporo wiedzy w tym temacie, chetnie poczytam opinie bo sama nie używałam
Ja piłam femaktiker. A z babcinych sposobów piłam łuski kakaowe z mlekiem. Na mnie działały i dobre w smaku. Jedynie potem jak synek dostał skazy, musiałam je robić na wodzie.
qazz mogłaś też je robić na napoju roślinnym, na przykład tak zwanym mleku migdałowym ,sojowym, kokosowym - ja uweilbiałam na migdałowym :)
Ja stosuję lactosan i femaltiker (z mlekiem kokosowym) bo moje dzieci nie tolerują mleka krowiego i po nim bolały brzuszki, córka czasem ma wysypkę. Więc u mnie bawarka odpada. Ostatnio herbatki z koprem nie są polecane, podobno koper jest szkodliwy....
Czasami robiłam na roślinnym, głównie na ryżowym ale to jednak i tak nie był ten sam smak mleka ;)
U nas mleko roślinne na porządku dziennym, nie pamietam już jak smakuje takie zwykle, bo syn alergik, wiec musieliśmy się przestawić
Ewe123 które roślinne mleko kupujesz? Ja juz casem mam ochotę na zmianę. Cały czas piję kokosowe, ryżowe mi nie smakuje, migdałowe dość słodkie, miałaś może owsiane?
Wiem wlasnie, slyszalam tez o szkodliwosci kopru
O tak, Nestle Caro też daje rade. Owsiane wg nie jest bezpłciowe :(
Mnie to mleko roślinne wogóle nie podeszło
a ja nawet nigdy nie piłam tego roslinnego...moze powinnam spróbowac
Mi te roślinne zbytnio nie smakowały, ale, że musiałam być na mocnej diecie przez skazę synka, to dzięki nim mogłam przyrządzić różne potrawy i miałam jakieś urozmaicenie. Ale jednak gdy mam wybór, zdecydowanie wolę pić zwykłe mleko.
Ja nie miałam okazji pić roślinnego.
Widziałam że Inka wypuściła swoje mleka roślinne.
napoje roślinne są różne i jak ja zaczęłam sojowe tak teraz nie mogę na niego patrzeć. Jednak migdałowe, kokosowe, ryżowe są o wiele smaczniejsze. Jest ich kilka wiec jest w czym wybrać :)
Ja raz z ciekawosci kupilam taki napój roslinny. Nie pamietam jaki ale pamietam ze byl obrzydliwy :D dodałam do kawy i nie przeszło. Kawa wylądowała w zlewie. Ciekawa jestem czy to byl jakis gorszy smak czy po prostu tskie napoje nie są dla mnie :D