Bezpieczne leki dla kobiet w ciąży

angelus111 masz racje. Czasem trzeba brać przez całą ciaze leki na podtrzymanie ciaży. Dzieki nim możemy później cieszyć sie macieżynstwem. Gdyby niektóre kobiety ich nie przyjmowały to byloby im ciężko donosić ciąże.

Angelus współczuję ale ważne jest nasze zdrowie i dzidziusia.

ja od 6 miesiaca zazywaz tabletki na podtrzymanie ciazy

ja naszczęście nie muszę brać żadnych leków na stałe, cieszę się, bo nigdy nie wiadomo jakie ryzyko ze sobą niosą

ja również w ciąży nie brałam leków, jedynie witaminy

ja również nie muszę brać żadnych leków, a i z bole głowy (jeżeli juz się pojawi) staram się radzić sobie domowymi sposobami :slight_smile:

W czasie ciaży ból głowy dopadł mnie kilka razy, starałam sobie radzić bez leków. Przed ciaza przyznam, ze bez lekow było cieżko.

ja również nie używałam lekarst w czasie ciąży same witaminy

Ja również witaminki dodatkowo łykałam.

ja łykałam też witaminy

ja brałam falvit ale nie lubie tbletek.

Witaminy sa potrzebne w czasie ciązy dla naszego maluszka , dlatego kazda z nas je bierze.

ja nie brałam witamin od samego początku ciąży, najlepiej zrobić morfologię i żeby ocenił to lekarz, od początku a nawet wcześniej brałam kwas foliowy

Ja od początku brałam kwas foliowy a witaminy lekarz kazał z jedzenia brać więc warzywa i owoce to podstawa następnie mleko i ryby. Jedyne na co mogłam sobie pozwolić to były 2 okienka gorzkiej 70% czekolady trzy razy w tygodniu.

Ja pierwszy trymest zażywałam kwas foliowy a potem już zestaw witamin też femibion

ja bralam wit i od 6 miesiaca tabletki na podtrzymanie ciazy

Ja brałam femibion, luteine oraz dopegyt.

ja tez przez pewien czas brałam femibion

ja tez dopegyt bralam bo mialam za wysokie cisnienie ale lekarz zmniejszyl mi dawke

ja brałam tylko witaminki