Biegunka w ciąży

Kurcze ja bym chyba wolała w szpitalu 🙈

Anulka jak jesteś idea,na to zoeb w domu,ale uwierz będziesz miała już taki stres,że nie wiem czy to ogarniesz. Licz,że pół godziny siedzisz potem w domu 

Dla mnie to by było bardziej intymne niż siedzenie na kiblu w szpitalu 

Anulka no jasne jak każdy woli . Ja bym chyba sobie tego nie umiała zrobić. 🤣

Oj ja sobie sama tez bym nie zrobiła i nie polecam bo to potrafi tak rozkręcić poród ze możesz nie zdążyć do szpitala. Ja zaraz po niej miałam już skurcze parte wiec z tym nie ma żartów ;) 

Mazia no ja też nie umiem, ale co pójdę na porodówkę i im tak za przeproszeniem nasram 🤔 

Anulka większość jednak tam ma robioną lewatywę,więc uwierz dla nich to nie nowość 😂 nawet jak to wyjdzie przy porodzie bo też się tak może zdarzyć 

Anulka przy porodzie jak są "normalne położne " nawet byś nie wiedziała kiedy "wychodzi" bo one są tak obeznane i opatrzone z tematem że niema co się stresować.  PPoza tym jak będziesz chciała to zrobią Ci lewatywe.  MMyślisz że będą z Tobą w WC siedziały �

Lauraq studentka, która była ze mną stała za drzwiami :D ale ja jej powiedziałam, że mam wrażenie, że zaraz zemdleje i chciało mi się wymiotować i słyszała, że otwieram tam okno i w nim stoję to mnie pilnowała i czasem krzyczała czy jest wszystko okej 

No nie załatwiasz sie przy nich tylko w wc ;) lepsze to niż bez lewatywy załatwić sie przy skurczach partych podczas porodu przy całym personelu ;) 

Dobrze się dowiedzieć ze może to przyspieszyć poród bo miałam w planach zrobić to w domu ale w takim razie nie będę ryzykować ☺

Ja się tak będę zastanawiać zapewne aż urodzę :d 

Anulka 😂 lepiej nie ryzykować poczekaj aż w szpitalu ci zrobią lub nie ☺

Anulka zobaczysz,że jak dostaniesz skurczy to będzie ostatnia rzecz, o której pomyślisz 🤣

Ja bym nie chciała lewatywy. Uważam, że dobrze że już się od tego odchodzi. Mi to nawet nie proponowali. A jakby się zdarzyło, to raczej nikogo by to nie zdziwiło.

Heh no wsztstko możliwe. Jak poczuje ten ból to zapewne mi się odechce srac 😂 

Oj ja wolę i wiem,że nie będzie niespodzianek. Poza tym pameietam jak mi się po niej skurcze w końcu rozkręciły

Anulka wszystkiego ci się odechce 😂 wtedy będziesz myśleć tylko o tym żeby urodzić ☺

Anulka kup sobie wlewke Enema, tak się nazywa gotowy roztwór do lewatywy wraz z butelka ze specjalnym długim koncem. Poniżej fotka. Poproś żeby w szpitalu Ci zrobiły i po sprawie. 

Daleko do szpitala nie mam :D