Ewe powiem ci ze przed pandemia ośrodki zdrowia nie ogarniały połowy rzeczy a teraz to tym bardziej
aneczka mi moja pedietra zawsze pisze zalecenia i na nich sa sugerowane terminu szczepien/bilansow/teleporad itp
Kosiaszka87 widzę,że u Was naprawdę dbają o swoich pacjentów. To naprawdę miłe i dobrze świadczy o palcówce,że im zależy. No taka na najwyższym poziomie widzę ta placówka
Kosiaszka moja pediatra zawsze po szczepieniu mówi na kiedy umówić się na kolejne. Ale i tak dzwonia pytają np czy będziemy.
Aneczka to u Was też widzę dbają bardzo o was. W zasadzie tak powinno być wszędzie,ale wiadapmo jak to jest. Z reguły jak się idzie gdzieś prywatnie to dbają o pacjenta,a na NFZ różnie to byws
Mazia żeby mieli olewke to bym zmieniła przychodnie.
Nati to akurat prawda ze w czasie pandemii mocno sobie poluzowali i olewaja więcej rzeczy
mazia akurat jedna jest super bo dwie pozostale panie doktorki sa okropne
U nas szczepienie tak ale bilans w nosie maja
Teraz lekarze rodzinni to wogole się rozpanoszyli i tylko teleporady dla nich najlepsze. To po co ich szczepić jak dalej się chowają
Aneczka myślałam ,że po szczepieniach się otworzą w końcu, a tu dalej problem nie widzę logiki
Mazią bo się już przyzwyczaili. I coś słyszalam że minister ma się za to wziąć
Aneczka przy takiej liczbie zachorowań w 3 fali nie liczcie na otwarcia raczej myślę że znów wszystko całkowicie pozamykaja
Aneczka ooo byłoby dobrze bo jednak ludzie na tym tracą, nie leczą się
Nati ale przecież lekarze się zaszczepili to nie powinni się zamykać. Bo po co te szczepienia są? Dla picu żeby mieć tylko ?
slyszalam ze ma wyjsc rozporzadzenie ograniczajace e-wizyty
Aneczka niby się szczepia ale na ile to wszystko działa 😂
Nati to jak takie podejście mają to znaczy że te szczepionki mało warte są i co dają. Więc trochę takie bez sensu. Państwo kupuje płaci za nie a tu dalej jak dawniej jest bez zmian. Czyli kasa wydana bez sensu
Dziś chyba padła decyzja, że od poniedziałku mają już nie być ciągle teleporady. Dzieci do 6 roku życia ponoć mają być normalnie przyjmowane w gabinecie tzn takie zalecenie
Padło tam też takie hasło :
"- Teleporada jest prawem pacjenta, z którego ten nie musi korzystać. Ma prawo oczekiwać wizyty w trybie tradycyjnym"
Jak to wyjdzie w praniu jestem ciekawa. Wiadomo wywiad dalej będą robić pewnie z kaszlem Cię nie wpuszczą do przychodni i podejrzeniem koronki, ale mają zacząć się otwierać.
Aneczka bardzo mądrze napisane,tez o tym myslałam...U mnie w przychodni to juz takie leniwe te babki ze nie zadzwoniły na szczepienie...dodam ze to one zawsze bez wyjatku dzwoniły....