ja sie boje tych wszystkich owadow, po za tym sama biwakow ni lubie
ja na biwak z małym dzieckiem bym sie raczej nie wybrała, może za kilka lat ![]()
Ja się nad tym zastanawiam, namiot to może nie ale kemping, kto wie.
Moi rodzice nas od najmłodszych lat zabierali na wycieczki, biwaki, dalekie podróże. Ja niewiele z nich pamiętam, bo byłam maleńka, ale żyję i mam się dobrze. Nie uważam żeby to było coś złego i niebezpiecznego.
Sonia, dziecko wszędzie jest narażone na przeziębienia - nawet we własnym domu możesz je przeziębić ![]()
Ja tam jestem za biwakami - dzieci je uwielbiają, więc można to tak zorganizowac, by było bezpiecznie, w miare wygodnie dla dorosłych (:)) i ciekawie
my chodzimy z kocykiem do parku - chlopcy byli zadowoleni, a ja w ciazy odpoczywalam
terz bedziemy chodzic z corcia ![]()
ja z dzieckiem dużo podróżuje, ale na biwak bym się jednak nie zdecydowała
oj na biwaku t jest trudno z malym dzieckiem
ja sama nie lubie pod namiotem spac więc tym bardziej z dzieckiem bym nie pojechała.
no pod namiotem strasznie niewygodnie, trzeba przyznać
pod namiotem ciężko ale w jakimś domku to prędzej
Ja pod namiot z niemowlakiem bym się nie odważyła pojechać.
sama nigdy nie byłam nigdzie pod namiotem , więc z dzieckiem raczej się nie wybiorę
Z niemowlakiem nie, ale juz z takim 3 latkiem czemu nie.
dla takiego większego dziecka to już atrakcja nawet jak pod domem się namiot rozłoży i może w nim z kimś dorosłym spać
Starszemu dziecku biwak na pewno sprawi wielką frajdę i pozostawi po sobie bardzo miłe i ekscytujące wspomnienia.
Mój maz już marzy o tym, jak z synkiem będzie na biwaki pod namiot jeździł ![]()
moja 6letnia córka w te wakacje jedzie na biwak z dziatkiem. Już nie może się doczekać i o niczym innym nie mówi.
ze starszym dzieckiem mozna jezdzic na biwak ale z niemowlakiem nie za bardzo
ja sama pod namiot nie lubię a co dopiero z dzieckiem. Nie dziękuje