Biwak z niemowlęciem

u nas dzieciaki bawią się u cioci na działce w namiocie, no i w naszym mieszkaniu, bardzo małym zaznaczam rozstawiamy tez czasem namiot, a latem na balkonie i nawet mały basen się mieści, chyba balkon mamy stosunkowo największy z mieszkania

jak mój mały podrośnie to też rozstawie mu namiot mieszkamy w domku mamy ładne podwórko także jest gdzie

mnie jakoś biwak nie przekonuje

my lubimy biwaki ale póki co musimy jeszcze trochę poczekać

My na biwaku z córką jeszcze nie byliśmy. Może niedługo o tym pomyślimy.

Super sprawa, ale ja bym się chyba bała:)

biwakować można nawet w ogrodzie, jak się dziecku nie spodoba spanie w namiocie mozna zawsze wrócić do domu

Pod namiot z moim stadem bym się odważyła jechać

biwak to chyba z większym takim już bardzo rozumnym dzieckiem bo takto bym się bała

Maleństwo z biwaku nic nie wyniesie. Tylko się umęczą wszyscy. Takie jest przynajmniej moje zdanie.

ja nie lubię pod namiotem spać a z dzieckiem to już całkiem sobie nie wyobrażam

dziecko pod namiotem to chyba najlepiej pod domem w ogrodku

w namiocie troche bym sie bała z takim małym dzieckiem. juz jak bedzie miec z rok to predzej bym sie zdecydowłam

Dla mnie rok to jeszcze za mało, tak 3 latka to dziecko większe i ma z takiego biwaku frajdę.

sama nigdy nie byłam na biwaku, więc co dopiero biwak z dzieckiem - jakoś sobie tego nie wyobrażam

z niemowlakiem chyba nie wybrałabym się pod namiot

Pod namiotem nie ma warunków dla takiego małego malucha, nie ma gdzie dziecka ukąpać, a poza tym dużo owadów

ja z maluchem na biwak napewno bym sie nie wybrała,

myślę że za wcześnie

na biwaku dziecko jest narażone na przeziębienie i do tego może nabawić się innych chorób