u nas dzieciaki bawią się u cioci na działce w namiocie, no i w naszym mieszkaniu, bardzo małym zaznaczam rozstawiamy tez czasem namiot, a latem na balkonie i nawet mały basen się mieści, chyba balkon mamy stosunkowo największy z mieszkania
jak mój mały podrośnie to też rozstawie mu namiot mieszkamy w domku mamy ładne podwórko także jest gdzie
mnie jakoś biwak nie przekonuje
my lubimy biwaki ale póki co musimy jeszcze trochę poczekać
My na biwaku z córką jeszcze nie byliśmy. Może niedługo o tym pomyślimy.
Super sprawa, ale ja bym się chyba bała:)
biwakować można nawet w ogrodzie, jak się dziecku nie spodoba spanie w namiocie mozna zawsze wrócić do domu
Pod namiot z moim stadem bym się odważyła jechać
biwak to chyba z większym takim już bardzo rozumnym dzieckiem bo takto bym się bała
Maleństwo z biwaku nic nie wyniesie. Tylko się umęczą wszyscy. Takie jest przynajmniej moje zdanie.
ja nie lubię pod namiotem spać a z dzieckiem to już całkiem sobie nie wyobrażam
dziecko pod namiotem to chyba najlepiej pod domem w ogrodku
w namiocie troche bym sie bała z takim małym dzieckiem. juz jak bedzie miec z rok to predzej bym sie zdecydowłam
Dla mnie rok to jeszcze za mało, tak 3 latka to dziecko większe i ma z takiego biwaku frajdę.
sama nigdy nie byłam na biwaku, więc co dopiero biwak z dzieckiem - jakoś sobie tego nie wyobrażam
z niemowlakiem chyba nie wybrałabym się pod namiot
Pod namiotem nie ma warunków dla takiego małego malucha, nie ma gdzie dziecka ukąpać, a poza tym dużo owadów
ja z maluchem na biwak napewno bym sie nie wybrała,
myślę że za wcześnie
na biwaku dziecko jest narażone na przeziębienie i do tego może nabawić się innych chorób