Ja tez bym nie chciała :D zastanawiam sie w ogoel kto wymysla takie rzeczy :o pomyslowosc ludzka nie ma granic
Też bym takiej sobie biżuteri nie zrobiła
Rozumiem, że ludziom bardzo zależy na zwierzęciu ale czasami to już przesada, żeby robić takie rzeczy
Z prochów zwierząt też bym nie zrobiła ale ze swojego mleka to jestem tym zainteresowana. Dla mnie osobiscie nie jest to jakąś dziwna rzecz tym bardziej, że z tego jak oglądałam w telewizji to jest te mleko obrabiane.
Teraz robią także np. Że wkładają do środka włosy dziecka lub kawałek ulubionego szala. Cuda
Jak coś nowego wymyśla to zawsze się znajdzie ktoś zainteresowany i biznes się kręci jak coś unikalne i nowe
Niektóre to nawet fajne pamiątki
Nie słyszałam jeszcze o takiej pamiątce ale nie jest to zbyt dobry pomysl
Matko nigdy bym na to nie wpadła, po co komuś takie pamiątki, dla mnie to już przesada
pierwsze słyszę o czymś takim
Ludzie mają różne pomysły także nie ma się czemu dziwić
Ludzie mają różne pomysły dziwne
My jeszcze w swoim życiu wszystkiego nie słyszałyśmy i jeszcze nie raz będziemy zdziwione pomysłami niektórych osób
Ja dobiero na forum zaczelam sie dowiadywać o róznych dziwnościach na tym swiecie. To mize nie w temacie, ale dzisiaj rano jak oglądalam sniadanióekę to promowali taki oto produkt. Szafa do odswiezania ubrań.. Elektryczna. Wyglądalo to jak lodówka.. (wygooglujcie sobie :D) miako to wlasnie sluzyc temu, ze jak na chwile cos zalozymy i to mozna wlozyc do takoej szafy na odswiezenie zamiast odrazu prać
Klaudiamam, oj wiem jak ta szafa wygląda. Była jakoś w jakimś konkursie a Auchan. I grałam wtedy i się zastanawiałam, czy jak wygram to ktoś to cudo za kilka tysi kupi, bo u mnie w mieszkaniu się nie zmieści. To bardziej takie coś do prasowania.
Biżuteria z mleka to nie dla mnie. Mimo iż jestem wielką fanką, całym sercem za karmieniem naturalnym to jakoś to do mnie nie przemawia.
Z mleka matki to jeszcze ale są też z kawałkiem pępowiny nawet
Oj. Jakoś do mnie to joe przemawia. Raczej bym się nie zdecydowała na takie coś
Hehe z pępowina też bym nie chciała :D
Masakra czego teraz nie wymyślą:o
Mnie żadna taka biżuteria nie przekonuje :D zresztą syna mam, drugi też ma być syn, to ja nie wiem czy oni by w ogóle takie prezenty z mleka mamy kiedyś docenili :D hahaha