Black Friday - online czy stacjonarnie?

Uff chociaz Ty Asia jestes razem ze mna w teamie zakupy stacjonarne :sweat_smile: bo widze , że tu dziewczyny jednogłośnie stawiają na zakupy online :smiley:

1 polubienie

Nie mam porównania czy lepsze promocje na BF są stacjonarnie czy online, ale w obecnej chwili zdecydowanie łatwiej mi robić zakupy przez internet. Końcówka ciąży jest trochę uciążliwa, więc na zakupy stacjonarne nie mam siły, a szkoda bo lubię pooglądać rzeczy na żywo :frowning: Ale z drugiej strony chyba nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo widząc coś na żywo to nagle wszystko by mi się przydało :smiley: i nagle wszystko mi się jakimś cudem pokończyło i trzeba zrobić zapasy, a tu jeszcze jakaś promocja 2+2, a mąż potem patrzy i przewala oczami :sweat_smile: Moje zakupy online są jednak bardziej przemyślane, mogę porównać ceny, poprzeglądać oferty na spokojnie, poczytać opinie na co w sklepie po prostu zazwyczaj nie ma czasu, nooo chyba że się zrobi research wcześniej :slight_smile:

Ja zdecydowanie bardziej wolę robić zakupy on-line :blush: Jest większy wybór jeśli chodzi o asortyment, często stacjonarnie nie są dostępne rozmiary. I zdarza się, że on-line są lepsze promocje niż stacjonarnie.

ONLINE🩷
Jest super okazja gdy można kupić coś dużo taniej, tym bardziej teraz przed świętami. A że nie mam czasu chodzić po sklepach to wszystko zamawiam przez internet 🛜

+1 :slight_smile:
Ja rowniez preferuje zakupy stacjonarne.
Czasem zdjecia nie oddadza “rzeczywistosci”, a nie lubie nadawac zwrotow.
Dodatkowo mozna sie “wyrwac” z domu bez dzieci :disguised_face::blush: to wplywa idealnie na psychike :joy:
Aczkolwiek mam wrazenie ze online jest wiecej “bogatszych” ofert.
Dodatkowo duzo polskich producentow ma tylko sklepy online; a ja kocham Polskie Marki :blush::blush::blush::heart:

1 polubienie

Online - uważam że tu są najlepsze oferty.I z dzieckiem tylko taki sposób na spokojne zakupy

Najlepiej jak spia :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Mam zawsze wrażenie że przez internet zawsze wychodzi taniej :slight_smile:

BF oczywiście online :slight_smile: Koszyki pełne rzeczy dla dzieciakow. Ale Ja też skorzystalam z promocji na perfumy 1+ 1 :heart:

Ja zauważyłam że stacjonarnie zawsze więcej wydam :face_with_peeking_eye: :sweat_smile: online jednak dodam do koszyka to czego szukam i już, a jak wpadnę na szybko stacjonarnie to zawsze nałapie czegoś dodatkowo :joy:

1 polubienie

Zakupy stacjonarne mają to do siebie, że idziesz po jedną rzecz ale kupisz piętnaście innych których nie potrzebowałaś, ale zobaczyłas półkę obok :smiley:

1 polubienie

Ja to tak znowu mam online zawsze coś dobieram , a najgorzej jak dobieram do darmowej wysyłki :face_with_hand_over_mouth:

Bo po co placić za wysylkę jak można wziąc coś dodatkowo :stuck_out_tongue:

Gorzej jak bezpłatna wysyłka jest od 300 zł, a Ty w koszyku masz produkty za stówkę :sweat_smile::smiley:

Ooo tak jestem tego samego zdania :sweat_smile:

Ja kiedyś bardzo lubiłam chodzić po sklepach, ale teraz szczególnie przy dzieciach zdecydowanie wygrywają zakupy online. To nie tylko wygoda, ale i oszczędność czasu, choć zwykle jak zacznie się porównywać oferty, to czasu też to pochłania sporo.

Aż tak nie szaleje :stuck_out_tongue:

Niee no do takich kwot to już nie dobieram :blush::face_with_hand_over_mouth: chociaż raz zdarzyło mi się w jednej aptece odpierać do większej kwoty aby za darmo było :rofl:

o tak to ma minus bo idziesz majac niczym lepkie raczki i zawsze cos sid spodoba i do reki przyklei​:rofl: a online jak nie zamówisz od razu to nadzieja ze w tym koszyku przepadnie bo zapomniszz​:rofl::rofl:

Wole online w sklepach czesto nie ma tego copotrzebujemy a przez online czesto jest