Błahostka czy poważny problem - kiedy iść do lekarza?

ja poczekałam 2 dni i niestety się doczekałam :confused: zapalenie oskrzeli. Mam nauczkę bo teraz się musze męczyć razem z maluchem, bo on strasznie marudzi jak to chorowitki

ja uważam że zawsze warto skonsultowac się bo czasem błahostka zamienia się w poważny problem i czasem może być juz za późno

jak coś poważnego się dzieje to tylko do lekarza

z niemowlakiem nie ma żartów, to nie dorosły że zje rosół na rozgrzanie i czosnkiem zagryzie. Do lekarza trzeba iść i koniec

ja idę do lekarza jak tylko mnie coś niepokoi

my z mała rzadko chodzimy do lekarza bonie trzeba

od razu trzeba jechac do lekarza

kiedy cos mnie niepokoi to zawsze ide do lekarza

jak tylko coś jest złego, cos zastanawia to zawsze odrazu do lekarza, nigdy nic nie wiadomo

lepiej pójść i usłyszeć,że nic dziecku nie jest, niż nie pójść, a później mieć wyrzuty do siebie jeśli coś się stanie

u nas Martynka już 3tyg kaszle i w końcu poszłam do lekarza a ona że musze zrobić badania krew mocz i kał na pasożyty

Ja zawsze chodzę do pani doktor gdy coś mnie zaniepokoji

jak cos mne niepokoi to dopiero ide

lepiej dmuchać na zimne i iść do lekarza

to prawda lepiej wczesniej niz potem miec sobie cos do zarzucenia

jak się coś dzieje i nie wiemy co robić to lepiej iść do lekarza

ja tez od razu chodze jak mysle ze moze byc cos nie tak

ja tam z katarkiem nie lecę do lekarza ale jak mnie coś bardziej niepokoi to pójdę

znam przypadek gdy mama biegła do lekarza z dzieckiem, bo patrząc na nią mrugnęło tylko 2 razy zanim obróciło główkę, a zawsze mrugała trzy i wynajdywała jej problemy neurologiczne :stuck_out_tongue:

ogolnie jestem za tym zeby sprawdzac czesto to co nas niepokoi