Błahostka czy poważny problem - kiedy iść do lekarza?

Na poczatku chodzilam nawet z malym katarkiem teraz chodze jak juz jest gorzej

ja chodze dopieo jak mnie cos niepokoji czyli wysoka goraczka czy cos podobnego. Bo jak karszle lekko czy ma katarek czy lekka goraczke to nie chodze bo nie potrzeba

my byliśmy jak mały gorączkował powyżej 38

jak dziecku nie przechodzi choroba przez dzień 2 to warto iść do lekarza

Ja jestem za tym żeby nie popadać w skrajności, ani nie lecieć od razu jak się tylko pojawi katarek, ani nie czekać aż już będzie na prawdę nie dobrze z dzieckiem.

ja już mam super pediatrę dla mojej córeczki, można do niej dzwonić o każdej porze, choć mam nadzieję, że nie będziemy musieli często się z nią spotykać :wink:

dobrze miec zaufanego lekarza

.my równeiz mamy bardzo fajnego pediatre i jak nas coś niepokoi to on zawsze nam pomoże,.

jak synek gorączkował przez 2 dni to też poszliśmy

Jesli wiem ze to choroba a nie idace zeby to wybieram sie do lekarza

tak jak jest wysoka gorączka to należy iść do lekarza ale również jak są jakieś inne niepokojące objawy

żadnych objawów nie powinniśmy lekcewazyć. Lepiej pójśc do lekarza niz miec w późniejszym czasie jakieś komplikacje.

jak nie spada goraczka albo nachodzi to ide do lekarza

Ja to od razu pojechałam do lekarza jak mały gorączkowwl

ja zawsze idę jak mam jakieś wątpliwośći

jak tylko mnie cos nie pokoi to od razu idę do lekarza

Przy pierwszym latałam z byle powodu, ale dzięki temu miałam pewność, że jest ok. Teraz, przy synku już kilka rzeczy wiem, ale jak czegoś nie jestem pewna, zawsze konsultuję to z pediatrą.

Ja uważam ,że gdy nie mamy pewności ,że nic się złego dzieje to zawsze lepiej iść do lekarza!

ostatnio nawet w nocy jeździliśmy na pogotowie

my njeździmy do lekarza dopiero gdy domowe leczenie nie pomaga